header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlAmund Garfors etterlyser betimelig nok trygghet for oss gamle. Ja var her bare vilje til å gjøre noe. Eldre og uføre blir tydeligvis blinket ut, som vergeløse offer.

Jeg tilbringer min livsaften, som det lett poetisk kalles, i et seniorsentrum i Bærum, og forrige helg var her tilløp til oppstandelse: To av mine gjenboere, begge i nittiårene og sterkt bevegelseshemmet, ble ranet i sine boliger. Den ene, i sine unge dager en kjempe, i dag avhengig av rullator for fremdriften, ble hjemsøkt av to, som han sa det, av ” våre nye landsmenn”, og ranet for lommebok med 4.000 i kontanter, og fikk leiligheten endevendt i jakt på omsettelige gjenstander.  Vi bor alle på bakkeplan, og når sommerværet slår til er det fristende å åpne døra ut til terrassen og plenen. Nå blir vi frarådet slik lettsindighet, vi lever i det nye Norge, det for alle du vet.

I den senere tid har jeg bedt, ofte og inderlig, men så langt ikke blitt bønnhørt. Jeg har bedt om at  politikerne, mediemenneskene og innvandringsprofitørene selv måtte få oppleve konsekvensene av sin innbitte faenskap, at de selv, deres hustruer/samboere og døtre fikk oppleve gjengvoldtekt, at de ble ranet til skinnet og som frynsegode fikk oppleve nærkontakt med ”landsmennenes” støvlesnuter og hæljern, men hittil har de og deres gått klar: Bare Jaglands pode fikk en omgang som faren hans skulle hatt, og senior reagerte som ventet av slike tann- og kjønnsløse bastarder: Vend det andre kinnet til!

Ranerne har nok næringsvett. De passer seg for å bite de hendene som legger landet åpent for dem. Da er det bedre å gå løs på gamle og invalider.

Eldreran 200810

Sendt 20.8.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 202 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015