header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Akkurat ”rå og onde” blir vi betegnet som av redaktør som er en av de privilegerte i Norge. Det var visstnok en bevisst formulering for å vekke folk til diskusjon. Han hadde hatt en ubehagelig opplevelse en gang i en passkontroll påstod han. Han er sikkert ikke den eneste som har hatt slike opplevelser i passkontroll. Men han må også ta i betraktning at slike med hans utseende er en utfordring og kanskje en plage for kontrollen med falske papirer og annet.

Visstnok var han født i Norge og hadde norsk pass og ble krenket av en litt ubetenksom slengbemerkning av en tjenestemann. Kanskje burde han gå sine egne etter i sømmene før han stempler oss andre som rå og onde. Vi må anta at fyren var muslim også. Og så snakker han om rå og onde? Om han snakker om å lage splid og fordommer mot seg og slike så har han greid det til fulle. Maken til ufin og provoserende uttalelse skal en lete lenge etter. Men det er ikke noe problem. Reis tilbake til der foreldrene kom fra og kom aldri tilbake. Han fikk jo gjennomgå av Abid Q, men likevel. Abid Q skal få skryt for den fremføringen. Det virker som om at han har kommet til fornuft etter hvert. Men vil han ta avstand fra råheten, ondskapen og rasismen i islam?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi leser om stadige drap og halshugginger blant muslimer. Kjærlighet og fred liksom? Slakting av familiemedlemmer. Kjærlighet? Slik påstår ”gode” muslimer det er. Riktignok forsøkte denne redaktøren å ”ro seg i land”, men med dårlig resultat. Vi ender opp med et utrolig dårlig inntrykk av denne fyren. Han opparbeider en hets og et hat mot Norge som er helt feil. Norge som har tatt imot forholdsvis flest ”flyktninger” og betalt enorme pengesummer til hjelp i inn og utland til disse som ikke greier å styre seg selv. Før han slenger med kjeften bør han feie for egen dør. Kanskje vil han finne grunnen til at folk er skeptiske. Men ”svina” har likestilling for det meste, skoler, NAV, sikkerhet for liv og eiendom, kan velge partnere, kan tro på hva de vil og en masse andre friheter. Hva har muslimene? Demokrati? Fred og frihet? At forholdsvis unge og tilsynelatende opplyste folk bor i Norge sverger til islam det er ikke til å forstå. De må være indoktrinerte til de grader og dumme. Uansett doktorgrader og utdannelse. Nei ”svina” finnes nok heller blant disse som har invadert landet og deres etterkommere. Det er direkte usmakelig at disse som har skummet fløten av vårt samfunn og er privilegerte spytter på og forakter alt det Norske.

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Om Pakistan, Iran eller Afghanistan er så fantastiske så reis for all del tilbake dit å bli der uten NAV og støtte fra Norge. Jeg våger å påstå at om denne oppkomlingen hadde kommet med en slik uttalelse i et av de nevnte landene så hadde han blitt henrettet på stedet mest sannsynlig. Det er gledelig at Abid Q forsvarer det Norske demokratiet og vårt samfunn. Hadde han blitt født i Pakistan så hadde han blitt kastet i søppelet etter fødselen. Takket være vårt helsevesen og mange hjelpere med kristen moral og sympati overlevde han på mirakuløst vis. Han har virkelig tjent på vårt samfunn. Men hvor mye har han å takke sine ”egne” for? Pakistan og sin familie? Uten Norge hadde han vært død. Men at han fortsatt er muslim det går over min forstand. Jurist, ambassadør, bereist, kunnskapsrik, oppvokst i Norge og født her og muslim? Nei det der henger ikke på greip. Men muslimene vil ha sin stat i staten og fortsette undergravingen av vårt demokrati og kultur. Det er opptakten til en kommende borgerkrig. Og en slik krig vil vi ikke ha. Det hele er ganske enkelt. De som ikke liker seg her kan bare finne seg et annet land å leve i. Men finner det et bedre land? Neppe. Men for all del ta med dere koranen og islam og forsvinn. Vi vil neppe savne en eneste av dere. Ta gjerne med de fleste som sitter på Stortinget også. Det er enklere å skifte dem ut enn resten av befolkningen slik som de legger opp til. Korrupsjon og vanstyre har de jo trenet på i lange tider så det er ikke noe problem. Vi kan ganske sikkert finne andre som kan styre landet minst likegodt

Audun Berg
Molde, 20.3.2022


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 147 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015