header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Totalkontroll 110422

Agenda 2030 betyr slutten på nasjonalstatene og individets ukrenkelighet.

De siste to årene har de globalistiske elitene i økende grad sluppet maskene sine. Korona tjente bare dem og deres politiske-media-håndlangere som en spak for å kontrollere folk og overvåke dem ved hver sving. Det er en bit av et puslespill i en masterplan som vil kulminere i total ekspropriasjon og underkastelse av innbyggerne som tankeløs menneskelig kapital. Den som tror at dette er slutten på saken tar feil. De har fortsatt mange justeringsskruer i skuffen for å stramme tommelskruene.

Før Great Reset-arkitekten Klaus Schwab publiserte sin bok med samme navn, trodde mange at han var en visjonær gammel mann hvis World Economic Forum (WEF) inviterte de mektige til Davos i de sveitsiske alpene for privat moro. Det manipulative spillet ble først fremhevet da Klima-Greta ankom med sine disipler. Den radikale verdenstransformasjonen har lenge vært diskutert der: Bort fra nasjonalstater, fra individets frihet – mot maktutvidelsen til globale eliter. Drømmen om «Davocrats» er skapelsen av et nytt menneske, en ny verdensorden.

Den fjerde industrielle revolusjon
De kaller det den «fjerde industrielle revolusjon»: En sammensmeltning av menneske og maskin, som WEF annonserer på sin nettside, er ment å forene alle tekniske enheter i menneskekroppen. Allierte posisjonerer seg allerede: Raiffeisen promoterer ideen om en appbutikk for hjernechips, Tesla-sjef Elon Musk bygger allerede sin. En britisk avis skriver: «Teknologi kan endre måten vi kommuniserer, lærer og har sex på.» Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg drømmer om «metaversen»: Ta på deg virtual reality-brillene, og opplev livet digitalt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Xiao Liu, et medlem av WEF-senteret for den «fjerde industrielle revolusjon», skrev i juni 2020: «Vi går inn i æraen med ‘kroppenes internett’: Vi samler inn kroppsdata gjennom en rekke enheter som er implantert , svelget eller kan bæres.»

I Russland er det allerede mulig å betale T-banen ved hjelp av ansiktsgjenkjenning. Den høye prisen for utopi er total overvåking, slik kineserne burde vite fra det sosiale kredittsystemet i hjemlandet.

Dette skaper nye hindringer for dissidenter, selv med hverdagslige ting som å benytte en bank. Drømmen om den «smarte byen» og «det smarte samfunnet» kan fort bli til et mareritt. Radikale aktivister drømmer om det som et utskiftbart «ikke-sted» der forbrukerdata erstatter demokratiske valg. Spaken for dette er "Agenda 2030" fra FN (UNO). Alle land bør implementere sine 17 bærekraftsmål (SDG).

EU vil ha mer «digitalisering». Spesielt blant unge mennesker, som ifølge FN og WEF burde bli «agenter for endring».

Medlemskap i FMI kr 300,–. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Fremfor alt svever Damoklessverdet i et hemmelig FN-dokument som navngir pandemier som et mulig springbrett for globale overvåkingssystemer. WHO og EU lakeiene i regjeringen og Stortingspartiet drømmer om det digitale helsepasset som betyr totalkontroll.

Topp-politikere serverer globalistenes meny i små biter: Koronatiltak som metode for å registrere bevegelses-, kontakt- og forbruksprofiler er kun en forsmak. I den neste "største krisen" er begrensningene noe man har blitt vant til. Mange mennesker vil også gå gjennom en klimasperre. De vil også tolerere en «energiovergang» med konstante blackouts og de sosiale omveltningene som følger av dette.

Det at WEF, WHO, FN, EU og satelitt-staten Norge ønsker å gi enhver verdensborger en digital identitet er nesten som en dråpe i bøtta. Tross alt, den som er herre over produksjonsmidlene, er allerede herre over mennesket, som til slutt blir «maskinens vedheng». Maskinen gir arbeid, men den rykker og truer også mange livsgrunnlag. Fordi «unødvendige» jobber rasjonaliseres bort og erstattes av maskiner. Det er fare for massearbeidsledighet.

Innføringen av «ubetinget grunninntekt» for forbruksformål skal følge. Mange tviler fortsatt på gjennomførbarheten, men bekymringen virker forgjeves. Hvis elitene får viljen sin vil privat eierskap i «smartsamfunnene» uansett være en saga blott. For å komme dit låses alle hjul. «Økososiale skattereformer» selges til mennesker over hele verden som en lettelse og som en mulighet: Hvis du ikke har noe, har du praktisk talt ingenting å tape. Familier mister levebrødet sitt, profitører er «internasjonale investorer» hvis du leser planene til Det internasjonale handelskammeret (ICC).

Lav skatt for store multinasjonale selskaper i hele verden. Denne impulsen skulle flytte mennesker rundt om i verden som sjakkbrikker som «menneskelig kapital», slik FN og nettverket rundt den amerikanske milliardæren George Soros håpet. Dette selges som en presang for å forynge vår aldrende befolkning. I sannhet handler det om billig arbeidskraft som utgjør de få gjenværende menneskelige komponentene i den grundig digitaliserte fremtiden. Det virkelige målet er å fjerne massene.

«Det bør starte med bilen»
Allerede i 2014 spådde den tyske innovasjonsforskeren Andreas Knie i forkant av globalistmøtet i Alpbach, storesøsteren til WEF-toppmøtet, for 2030: «Å eie et privat transportmiddel vil da være like absurd som det er i dag å være på en flyplass med privatfly eller eie et helikopter.» Med andre ord: Kun tenkelig for de styrende og rike.

I «Internet of Bodies» er vi imidlertid enheten der alt kommer sammen. Drevet av viljen til globale eliter som utviklet dette systemet. Sprukket, glassaktig, uten eiendom - men fornøyd. Hvis du er i tvil, vil en underbetalt økonomisk migrant bli bedt om å fjernstyre hjernebrikken din for å simulere en orgasme for deg. Aldous Huxleys Brave New World er over oss, denne gangen på alvor.
Hvilken aktiv motstandskamp kjemper du i dag, eller er du i velstandskoma?

Nina F.
Gjøvik 13.4.2022

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 533 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015