header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

mountains gcf94bd48e 1920 red pixabay com

Fjellandskap. Foto: Pixabay.com

Tipset av en god nordmann fra Slemmestad:
Sakset fra Aftenposten: For en tid siden hadde Kjetil Rolness en artikkel i Aftenposten under tittelen, «Landet som mistet seg selv». Denne artikkelen som omhandlet forholdene i Sverige ble kraftig imøtegått av avisens redaktør.

Den 27. april 2022 svarer så Rolness tilbake under tittelen, «Han som ikke skrev om Sverige». Her skriver Rolness bl.a.: «Dårlige levekår er ingen unnskyldning til å tenne på biler eller angripe politiet». Og fortsetter, «Politikeres, forskeres og pressens enestående evne til å avlede fra problemenes årsaker».

Så langt det som ble sakset fra Aftenposten.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For egen del kan jeg stille spørsmål ved hvor dårlige levekårene er for innvandrere? Er levekårene verre her enn der de kommer fra, så må jo retur være det eneste fornuftige både for dem og for oss.

Og til Rolness sin tittel om "Landet som mistet seg selv". Det er ikke Sverige, like så lite som Norge, som mister seg selv. Det er myndighetene, en samstemt maktelite og en like samstemt og statsfinansiert media som oppløser landet. Det er disse som tar landet, Sverige som Norge, fra landets egen befolkning. Vi mister våre land og de som skulle være våre ledere og ville det beste for land og folk er det som sviker oss og land! Media er statsfinansiert med det som kalles pressestøtte, slik blir media et mektig talerør for den offisielle politikken, og disse media syter for at opinionen blir på myndighetene sin side uansett hva den politiske eliten ønsker å gjøre mot folket. NRK er tvangsfinansiert av befolkningen og er reklamefri. Folk flest hater reklameinnslagene i alle andre kanaler, derfor velger de aller fleste den reklamefrie kanalen som også syter for at befolkningen får statspropaganda rett inn i sine stuer. TV2 er heller ikke noe korrektiv til propagandaen fra NRK, men er heller en støttespiller til NRK. Derfor ser vi også at personer som er tilknyttet den ene kanalen plutselig skifter beite til sine venner i den andre kanalen.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Mitt råd er derfor: Kutt ut både NRK og TV2. Nyhetssendingene de begge skryter av er i stor grad uten nyhetsverdi, og deres såkalte underholdningsprogrammer er, slik jeg og mange andre ser det, hjernedød søppel. Jeg har kuttet begge kanalene og slipper å ergre meg over usannheter og hets mot media sine meningsmotstandere. Her bør hetsen og hatet mot Trump være skrekkeksempel. Og vi bør merke oss hva tidligere sjef for Kringkastingsrådet, Kokkvold, uttalte under et møte i supperådet sitt, finnes også på video, der han sier at det ville være unaturlig for NRK å opptre nøytralt overfor president Trump. Dermed sier han også at NRK ikke skal fortelle sannheten om dette skulle være til fordel for Trump.

Jeg får mine nyheter fra de frie medier og føler meg fri for irritasjoner over å se og høre på arrogante nyhetsopplesere og «allvitende» reportere fra statskanalene, som jeg selv gjerne kaller stasimedia.

Norvald Aasen
Askvoll, 29.4.2022

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 324 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015