header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hamburg

Vesttyske tilstander: Tusenvis av muslimer skriker hysterisk «Allahu akbar» og talere krever at sharia skal bli den nye loven i Tyskland. Et land som ikke forsvarer seg mot denne syke ideologien har tapt.

Tilhengerne av politisk islam blir frekkere og frekkere! Sist helg var ca. 4000 Hard-Core muslimer, såkalte «islamister» samlet i Hamburg sentrum. Ørkentilbederne var samlet under mottoet «Koranen er fremtiden. Rally against the burning of the Koran» brakte muslimene ren menneskeforakt i Hamburg sentrum. Tyskernes svar på Norges PeST, «Verfassungsschutz» advarte mot arrangøren «Muslim Interactive», men til tross for dette ble demonstrasjonen godkjent.

«Muslim Interactive» er en hyperaktiv, transnasjonal islamistisk bevegelse som kjemper for opprettelsen av et kalifat i Europa. Nei, dette er ikke bilder fra Midtøsten, men fra Hamburg sentrum og på godt norsk: Dette er for jævlig! (Eller her.)

Tidligere år kunne de importerte haterne av vestlige verdier – i den grad vestlige verdier overhode fortsatt eksisterer, uhindret marsjere i jihadistdrakt i Hamburg og andre byer i hele Vest-Europa og bekrefte sin dominans.

hamburg 2

Militante «Muslim Interaktiv», alle kledd i svarte klær er inkarnasjonen av islamsk galskap.

«Sårede» muslimer respekterer ikke vestlige verdier, så hvorfor i svarte helv... er de her i Europa? Krig og erobringstokt?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Etter den gjentatte brenningen av Koranen i Europa, er det på tide at vi muslimer står sammen mot denne urettferdigheten og islamfobien!», heter det i mobiliseringen og en demo-sjekkliste ble lagt ut for Allahs lydige disipler.

Bakgrunnen for «islamfobien»: Den danske politikeren Rasmus Paludan fra partiet «Stram Kurs», som har brent Koranen under flere demonstrasjoner tidligere. Opptøyene dette førte til i Sverige er bare en forsmak på hva islam representerer. Her i Norge ble medlemmer av SIAN forsøkt drept etter en koranbrenning på Mortensrud i Oslo i fjor. Ufattelig nok har politiet fortsatt ikke tatt ut tiltale mot voldsmuslimene som utførte drapsforsøket på SIAN. Hvor lang tid ville politiet brukt på å utstede en tiltale mot en nordmann som utførte vold mot en muslim, tror du?

Tenk alltid på dette: De muslimene du ser i gatebildet, som frisører, i kassa i butikken der du handler, som grønnsakshandlere, eller naboen, har en klar agenda. De ønsker, og arbeider aktivt for å innføre islam. Beklageligvis blir disse kulturfremmede fortsatt masseimportert og tiden og fødselstallene er på deres side.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Men, fortsatt finnes det modige nordmenn som daglig kjemper mot befolkningsutvekslingen og islamiseringen av Norge. Men hva vil passere med deg og oss hvis disse galningene kommer i en maktposisjon? Sharia hilser...

Det er opp til oss selv om vi greier å stoppe islamiseringen av Norge. Så spørsmålet er enkelt: Hva har du aktivt gjort i dag for å forsøke å redde Norge når du vet at klokken er 11.59?

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 59 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015