header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

ulovlige vaapen

Panservernraketter på Balkan, automatvåpen hos svenske kriminelle og deres kumpaner i Norge.

I følge amerikanske rapporter når knapt 40 % av våpnene som leveres til Ukraina faktisk fronten.

Det er for eksempel bekreftet at panservernraketter fra Ukraina dukket opp på det sørlige Balkan. I tillegg skal ulike organiserte kriminelle grupper i Sverige ha mottatt automatvåpen og eksplosiver fra Ukraina.

Dette bekrefter også József Horváth, sikkerhetspolitisk rådgiver ved det ungarske «Senter for grunnleggende rettigheter», og henviser til Magyar Nemzet.

«I krise- og ikke kriseområder rundt om i verden – der våpen ikke er lovlig tilgjengelig fordi myndighetene gjennom de siste tiårene har avvæpnet sin egen befolkning ved gradvis å stramme inn våpenlovene – har etterspørselen etter våpen, pansrede kampvogner og tunge maskingevær økt enormt. Organisert kriminalitet greier nå å tilfredsstille etterspørselen etter kraftige våpen, og man snakker ikke lenger bare om håndvåpen.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Dette bekrefter eksperten József Horváth, og utdyper:
«For en kriminell organisasjon spiller det ingen rolle om den smugler mennesker, sigaretter, narkotika eller våpen.»

«For å oppnå sine mål må de forskjellige kriminelle organisasjonene bygge ulovlige leveringsruter og tillitsfulle relasjoner i forskjellige land. Alt organiseres profesjonelt. For organiserte kriminelle handler det alltid om hva som er mest etterspurt på markedet.»

FMI har tidligere dokumentert hvor utbredt korrupsjonen er i Ukraina, hvilket også blir bekreftet av EU selv i interne rapporter:
http://fmi.no/2584-korrupte-ukraina-nesten-all-eu-bistand-havner-pa-det-svarte-markedet-081022.html

Vestens krigshissing fører til selvskading
Det en reell fare for at organiserte kriminelle eller radikale islamistiske organisasjoner i Europa får tilgang til tunge våpen, eksplosiver og militært utstyr. Dette utgjør en stadig mer alvorlig trussel for befolkningen.

Likevel vil ikke myndighetene i USA og Europa innføre strengere restriksjoner og kontroll på våpenoverføringer til Ukraina, noe man kynisk begrunner med at man gjennom byråkratiske forsinkelser har mer å tape i krigen enn å vinne.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Ved å la seg lede av interessene til regjeringsmiljøer i USA og Storbritannia, fører myndighetene i EU-stater med dette en stedfortrederkrig mot egne borgere. Man kan snakke om en politisk og økonomisk autoimmun sykdom i Europa.

Våpenforsendelser til USA- og Storbritannia-marionetten, khazaren Zelenski, gjør denne sykdommen enda verre. På denne måten lar europeiske borgere seg bli skutt i kneet, knivstukket i ryggen og til slutt sprengt i filler av sine tøylesløse og fremmedinfiltrerte statsbyråkratier.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 360 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015