header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

landssvik

Hvorfor fjernes ikke momsen på fersk og sunn mat, strøm og bensin? Er ikke regionen Norge rik nok når man daglig ser hvor mange milliarder som sløses bort til forskjellige NGO som EU, FN, WHO, underutviklingshjelp og masseimport av kulturfremmede? Foto: encierro/Shutterstock

Fra folkeforræderne og NWO-marionettene på løvebakken: De nekter å innse realitetene, eller er det akkurat det disse komplette idiotene vil med befolkningen?

Det mangler ikke på advarsler mot fallende levealder i Norge med tanke på stigende matvarepriser og sinnsykt høye strøm- og bensinpriser.

Matlaging med fersk mat og et balansert kosthold bør ikke være luksus, likeså at man kan ha en normal temperatur inne når det er kaldt. Likeså er det mot normalen at Norge som et olje- og gassproduserende land har noen av verdens høyeste bensinpriser.

Fakta er at avgiftsnivået på det ovennevnte ikke samsvarer med de vanvittige inntektene EU-regionen Norge genererer.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Spesielt pensjonister, lavtlønnede, mottakere av uføretrygd som faktisk bekreftet fra offisielle kilder lever under eksistensminimum, eller enslige foreldre har knapt råd til et sunt kosthold. Økningen i prisen på sunn mat, strøm og bensin er fatal for disse gruppene og for barnefamilier.

Hvorfor fjernes ikke momsen på fersk og sunn mat, strøm og bensin? Er ikke regionen Norge rik nok når man daglig ser hvor mange milliarder som sløses bort til forskjellige NGO som EU, FN, WHO, forskjellige stiftelser styrt av Rotschild, Rockefeller, Soros, Gates, deres likesinnede og til underutviklings«hjelp» til land i Afrika, Midtøsten og Latin-Amerika?

«U-hjelp» er underutviklingshjelp og må stoppes og midlene gå til den norske befolkningen!
Hvor mange milliarder har regionen Norge med de forskjellige landssviker-regjeringene etter 2. verdenskrig sløst bort i såk. «utviklingshjelp»?
Enhver med et klart gangsyn og en IQ over hva marionettene i stortingspartiet representerer, konstaterer at en «utvikling» ikke har funnet sted, men snarere tvert i mot: Underutviklingen i mottagerlandene er påfallende.

Uansett: Hvis du dør tidligere, vil staten kunne disponere din tiltenkte pensjon til alle lav-intelligente og rasefremmede som svinene i stortingspartiet og det oppblåste og unødvendige byråkratiet masse-importerer for å bytte ut Norges befolkning.

Avslutningsvis to spørsmål:
Hvorfor skulle ikke denne og foregående regjeringer sørge for at innbyggerne spiser sunnere og kan leve et liv som burde samsvare med de enorme ressursene og inntektene regionen Norge genererer?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Hvorfor godtar befolkningen disse tilstandene og har dette noe med at de er så hjernevasket og indoktrinert siden 2 verdenskrig fra statsfinansierte daglige løgner fra systemmedia?

I ethvert annet land med slike naturressurser og enorme beløp i oljefondet ville befolkningen ha lynsjet folkeforræderne!

(FMI tar ikke stilling til gjeninnføring av dødsstraff for landssvikere, red.anmrk.) 

Nils A. Pettersen
Oslo 20.4.2023

«Vi har lenge visst fra studier at fattige mennesker har kortere forventet levealder.»

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 173 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015