header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Alf Tore Aronsen er president i RepNor.

aronsenVedr. debatten om moské i Tromsø.

Fredag 15. oktober 2010 var vi vitne til at Ivan Kristoffersen, tidligere ansvarlig redaktør i Nordlys, blåste seg opp i et forsøk på å få nåværende redaktør Hans Kristian Amundsen, Oddvar Nygård og andre journalister i Nordlys til å skamme seg over å fortelle sannheten om dødskulten fra Arabia. Har gammelredaktøren glømt at han selv gjorde en god innsats som redaktør da en annen fare truet i november 1994? Da tok han ansvar og sa nei til EU, en annen uønsket styggedom som har vært medskyldig i at islam har fått etablere seg i Europa.

Hans påstand om at Nordlys, under hans Kristian Amundsen, hiver seg på en såkalt mørkeblå høyrebølge som pisker opp dette fantasiproduktet omtalt som «fremmefrykt», kunne vært beskrevet som en skivebom, men sannheten er vel heller at salven til Kristoffersen eksploderer rett i hans eget fjes. Den dagen Nordlys og Hans Kristian Amundsen representerer en høyrebølge, er den dagen griser kan fly. - Huff, jeg sa griser! Nå mener vel Ivan Kristoffersen at jeg har fornærmet «troende muslimer».

Christine Kristoffersen Hansen i Nordlys, er ikke like ille som gammelredaktøren, men basert på hennes kommentar på fredag med tittel «Naiv. Super?», har vi fortsatt en del arbeid igjen med norske journalister. Hun klarer nemlig å påstå at Tromsøs politikere nå må legge forholdene til rette for en ny moské, siden de selvfølgelig ikke skal tillate denne stormoskéen sponset av Saudi Arabia.
Kjære norske journalister og andre som skal uttale seg om islam: Islam har ingen plass i et sivilisert samfunn. De universelle menneskerettighetene fra 10. desember 1948, anerkjenner ikke islam som en religion, da islam ikke har reell religionsfrihet. Reell religionsfrihet er nemlig et krav dersom man skal kunne bli behandlet som en religion, og det er kun notoriske lystløgnere som kan påstå at islam har reell religionsfrihet.

Det er ikke bare folk på den såkalte høyresiden som takker meg for at jeg informerer og refser i avisinnlegg, og det er ikke bare hvite mennesker som kjemper mot islam. Islam er og vil alltid være menneskehetens fiende. Islam tar livet av mennesker med alle hudfarger, så slutt med dette patetiske mølet om at vi som angriper islam har såkalte «brune tendenser». La meg sitere den flotte kenyanske kvinne Wamaitha Rahab, som slaktet svindlerne i SOS Rasisme, da de truet med å luke henne bort som ugress for at hun deltok på en markering i Oslo mot islam  den 11. september i år.
Dette er altså såkalte anti-rasister som truer en negroid kvinne. Troverdig? Jaaada!
- Hvorfor støtter Norge sånne med penger, lurer hun på.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 129 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015