header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlForfatteren Alf R. Jacobsen har frisket opp og utfylt våre erindringer om skjebneåret 1940 med en mesterlig bok om “Kongen som sa nei”. Det er en medrivende og samtidig nedslående beretning om en målbevisst men samtidig hodeløs politikk som la landet åpent for fremmede inntrengere, om hvordan Norge ble mentalt og militært avvæpnet, og de som ville verne landet ble kriminalisert og uthengt til spott og spe i regjeringen, Stortinget og ikke minst i mediene. Da de fremmede tilslutt satte oss knyttneven for tennene, brøt de politisk ansvarlige sammen i krampegråt, eller de flyktet hals over hode for å hytte sine egne skinn.

Den som berget situasjonen på et vis, og gjorde at vi som folk kunne gå oppreist var Kongen. Han blei stående da de som skulle være hans rådgivere gikk i kne. Han sto, og bidro til at de som svek kunne vende hjem til rause pensjoner og borgerdådsmedalje. De burde fått en annen og dystrere skjebne. Aldri har noen skadet sitt land med så dramatiske følger som mellomkrigsgenerasjonen norske politikere. Ikke før nå, når invasjonen fra den Tredje Verden følger i fotsporene etter det Tredje Riket.

Det var og er de såkalt folkevalgte som bestemmer landets politikk, men da som nå legges det vekt på statsoverhodets meninger og hans holdninger. Som Haakon 7 vil bli stående som kongen som sa nei, vil dagens monark gå inn i historien som kongen som sa ja – ja til det fargerike fellesskapet, som aldri har vært noe fellesskap og aldri kan bli det, hvor mye majesteten besverger oss å avgi vår husbondsrett til farende fant.

Kongen 090511

Sendt 9.5.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3403 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015