header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlBjarne Dahl tar et tilbakeblikk.

Det er med en viss lettelse og samtidig med berettiget harme vi innvandringsmotstandere leser og hører hva antatt velvise menn endelig har oppdaget, men som vi middelhavsseilere har hevdet i mer enn tretti år: Innvandringen er en økonomisk belastning som i lengden ikke vil være til å bære, og de politiske, etniske og religiøse motsetningene vil rive et relativt harmonisk og rimelig velfungerende samfunn i stumper og stykker. Alt dette for at våre ledere skal få frelse verden, og som belønning sikre seg et fett bein i FN.

Selv om mye, det meste, har vært tildekket, bortforklart, eller avvist som “rasisme” og med svada som at her skal ikke henges prislapp på humanisme, vi skal ikke regne på hva det koster å være medmenneske, samt henvisning til FN og lignende forsamlinger av såpekokere, alt slikt til tross har vi visst, og ropt varsku. Ingen partipolitiker, ingen redaktør og ingen leder av såkalte humanitære organisasjoner skal kunne unndra seg ansvaret ved å hevde at de ikke visste. I stedet for å innse hvilken vei det bar, har meningsmonopolistene gjort det straffbart å si sannheten. De har opptrådt som tidligere tiders herskere, som straffet dem som bragte ubehagelige meldinger. “Rasismeparagrafen” er det mest utkrópne, skammelige angrep på ytringsfriheten etter 1940, vi må ha vært hjernevasket og kujonert som har funnet oss i overgrepet, og bitt i oss harmen, enn så lenge.

Jeg har svært begrenset tiltro til norske politikeres evner og redelighet. De burde sett det vi for lengst hadde innsett, og de burde tatt lærdom av det som skjer i omverdenen. Når det for lengst er borgerkrig i Frankrike, og en tysk fagmann på økonomi og styringsverk, finanssenator i en millionby som Berlin og styremedlem i landets sentralbank, står frem og slår fast at innvandringen fra den 3. verden har vært en så vel sosial som økonomisk katastrofe for Tyskland, da måtte vel de sosekoppene som sitter i regjeringen og på Stortinget ha våknet? Når Tyskland og Frankrike, og England, Holland m.fl. holder på å bukke under på grunn av all den fremmedkulturelle berikelsen, da burde de stanse opp og spørre hvor mye mer Norge skal tåle før oljefondet og annen verdiskapning ryker. Vi kan ikke leve her til lands av å drive flyktningmottak og kebabkiosker.

Her må bli en oppvask, og først og fremst baut skip.

Tilbakeblikk 160511

Sendt 16.5.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3433 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015