header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Leder for Demokratene i Nordland.

garforsHer forleden fikk vi fasiten om hvordan kriminaliteten utvikler seg i dette landet. Og det var ingen festlig lesning. Kriminalstatistikken for 2009 viser en klar og stor vekst av kriminelle med utenlandsk statsborgerskap. Det er spesielt på områder for vinningskriminalitet at utlendinger skiller seg klart ut, der de utgjør 17 % av alle som blir tatt for lovbrudd. Altså er Norge blitt som en magnet på kriminelle fra hele Schengen-området. Og ryktene går blant alle kriminelle bander om at Norge er det ”nye lovede land”. Der mangler vi politi og rettsvesen, og et land uten fengsel og straff. Ja, det letteste landet i Europa for å utføre kriminelle handlinger.

Mens det i 1999 var 573 utenlandske statsborgere som var siktet for vinningskriminalitet, så var dette tallet økt til 3.933 personer i 2009. Altså hver fjerde kriminell som ble tatt for vinningskriminalitet i Norge var av utenlandsk opprinnelse. Mot hver tiende person i 1999.  Det er uten tvil østeuropeere som dominerer denne tragiske utviklingen. Og nå er hver tredje innsatt i norske fengsler en utenlandsk statsborger. Dette er en økning på 240 % i løpet av det siste tiåret.  Og det var totalt 3162 fanger i våre fengsler. Av disse var 996 personer utlendinger. Så dette er nok en uheldig konsekvens av den ulykksalige Schengen-avtalen som Gro Harlem Brundtland og Jonas Gahr Støre, den tidligere koffertbæreren hennes, som sto bak og var arkitekten. Og som denne justisminister Storberget tviholder på som om det skulle være gull verdt.

Schengen-avtalen kunne ha vært en fin ting dersom denne var fulgt opp i praksis. Men Brussel har nå fått det som de ville med åpne grenser, der land etter land ligger åpent for rov og ran. Og politi og tollere er fraværende, hvor de kriminelle har fått utvidet sitt marked og fått fritt leide til ikke mindre enn 27 land. Ja de er virkelig vinnerne av denne totalt uansvarlige avtalen! For det som Schengen nå trenger, det er en mye sterkere grensekontroll overfor personer som beveger seg innafor dette området. Det vil på ingen måte forhindre fri flyt av personer som har rent mel i posen, og som har gode hensikter med å komme.

For nå ser vi at de kriminelle igjen på plass her i Norge. Hvor de står bak en rekke store tjuverier av båter, påhengsmotorer, biler og alt som kan stjeles. Det må jo være kjekt å vite for disse bandittene, at dersom de blir tatt, da havner de i et fengsel med hotellstandard, får enerom og fri kost, samt dagpenger. I et land hvor de automatisk blir medlem av folketrygda under soning, der pensjonspoeng opparbeides i et oljefond som er avsatt til slike. Kan det bli verre?

Og når endt soning er over, da er det bare å hoppe i bilen og kjøre over til Sverige eller Danmark. For der kan de fortsette på den samme galeien.  Bankran og postran er blitt rutine nå i Sverige. For slikt var uhørt før Brussel tok oss med sine fangarmer.  Det skulle vel ringt noen bjeller både her og der da Berlinmuren falt, ikke minst hos de naive politikerne. Da burde straks en sterk politietat vært bygget opp. Jo, jeg husker det satt en tøffing av en nordlending som politimester i Oslo på den tiden, men neida, ingen ville lytte til gode råd fra Willy Haugli. I dag ser vi resultatet, for alle har sovet i timen, som vanlig… Og verre vil det bli!  Vi har nok stor grunn til å tro at tallene for 2010 blir enda høyere.  For endelig har politiet begynt å tenke nytt. Nå satser politiet stort på nettopp de omreisende utenlandske bandene gjennom samarbeidsprosjektet Operasjon Grenseløs. Og vi håper det vil gi gode resultater!

Norge tiltrekker 240511

Sendt 24.5.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1036 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015