header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gronstad”…Islam er ikke en vanlig religion lik andre verdens religioner, og muslimske nasjoner er ikke
lik andre nasjoner. Muslimske nasjoner er helt spesielle fordi de har et oppdrag, en befaling fra Allah om å herske over hele verden, og til å være herrer over enhver annen nasjon i denne verden…”.  Dette er et sitat fra den, innen islam, høyt respekterte skriftlærde Abul Ala Mawdudi’s bok  Jihad in islam. Sitatet er her hentet fra Mark Gabriels bok Islam og terrorisme. Det er flere enn den ovenfor nevnte skriftlærde som, etter å ha studert de for muslimer hellige skrifter, har kommet frem til den samme konklusjonen.

Hvert år øker nå befolkningen i verden med over 75 millioner, dette ifølge Wikipedia på internett. Det meste av denne økningen skjer i land som allerede er overbefolket. En god del av disse hører med til de landene som Europa tar imot flest flyktninger og asylsøkere ifra. At det vil fortsette med kriger og konflikter i Midtøsten og Afrika er høyst sannsynlig. Svært mange av de som søker asyl her er muslimer. For muslimer søker helst asyl hos ”vantro hunder”. – En kan fristes til å spørre hvorfor? Det er nok mange hellige og andre kriger som vil bli utkjempet også i fremtiden i disse landene. Og for hver krig/konflikt vil mange flykte hit. Den egentlige grunnen til stridighetene med påfølgende folkevandringer er nettopp – overbefolkning – ett ord herværende politikere ikke engang vil ta i sin munn.

Særlig i de siste seksti år har det blitt utviklet vaksiner, antibiotika, og også svært effektive medisiner ellers. Man skulle tro at menneskeheten da ville være innforstått med at enten måtte det føres en befolkningspolitikk som holdt fødselsraten nede – eller så måtte disse nye medisiner og vaksiner ikke benyttes. Flere politikere ivrer for å få vaksinert alle barn i den fattige, overbefolkede del av verden. Dette vil, uten en samtidig reduksjon i fødselsantallet, påskynde ytterligere overbefolkning og etter hvert uunngåelig føre til hungersnød. Kanskje vil det bli hevdet at slik er kynisk tale. – I så fall er det kynisk å si at én pluss én er to.

Befolkningsøkningen er så stor at for resten av verden vil bare det årlige tilskuddet bli uoverkommelig å absorbere. Det eneste mottakernasjonene oppnår er å ruinere sine egne land. Denne uansvarlige befolkningspolitikken som føres i mange land er selvfølgelig noe som må taes opp i FN. Og vil de ikke høre på fornuft så er det umulig å hjelpe dem. De må da få løse sine problemer selv – og seile sin egen sjø som det heter. Ingen kan forlange at andre land skal være oppbevarings- og oppvartnings-steder for omtalte befolkningsoverskudd. Hele verden er allerede oppfylt. I alle fall må det finnes andre løsninger enn å ta de til Europa. Og, etter hvert, gi de statsborgerskap i mottakerlandene.

Konklusjon: Styrende europeiske politikere, de norske inkludert, slipper altså inn store mengder folk med en ikke-kompatibel religion samt imperialistisk ideologi. Følgelig må vi så å si betale for vår egen undergang. De ovennevnte politikere lar, med vitende og vilje, sine egne nasjoner rennes i senk med denne innvandringen.

Overbefolkning 290711

Innlegget ble sendt til Adresseavisen, Nordlys og til Statsministerens kontor primo juli 11.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1122 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015