header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsDet var med sterke følelser jeg leste innlegget til Tor Kildal som sto i avisa Fremover den 16. desember, og der han tok for seg utviklinga av Forsvaret i Nord-Norge fra 1990 og til i dag. Ei dyster lesning som kan få noen og enhver til å undre seg over hva som er i ferd med å skje i dette landet. Elendighet er vel et nokså mildt ord som en med rette kan bruke når en er vitne til denne raseringen av vårt Forsvar. Og likevel ser det ikke ut som dagens ledere, både i Storting og i regjering ikke er særlig bekymret for landets sikkerhet. Aller helst skulle man kanskje nesten tro at de helst ville gi bort fedrelandet, eller selge det på et loppemarked til hvem som helst?

Og en må vel også bare konstatere at det heller ikke er stort mye igjen av nasjonalfølelsen i dette riket. For nå bygger de ned militæret i rekordfart! Og det gjøres av disse jyplingene som dessverre er satt til å bestemme, og som for lengst har glemt 9. april 1940! På samme måte som deres forgjengere før krigen bygget ned hele det norske Forsvaret, ja slik følger disse karene opp den samme politikken, nå som da!

Ja, forsvarssjefen spiller nok bare etter de notene han har fått utlevert. For han er underlagt politikerne, og må bare følge ordre dersom kan har lyst til å bli i den stillingen over noe lengre tid. Vi ser også at Heimevernet blir plukket i stykker. For et slikt ”amatørforsvar” som Heimevernet, det har nok ikke livets rett i Ap sitt ”forsvarskonsept” og strategi. Heimevernsfolk egner seg nemlig veldig dårlig som leiesoldater i Afghanistan, Libya og andre steder på kloden, og der USA bestemmer hvor vi skal krige.

Og om det er en ting vi ikke behøver å være i tvil, så kan en bare med en gang slutte å diskutere og tøve om hvor den militære hovedflyplassen skal ligge, i Bodø eller på Evenes. For sannheten er den at det neppe er ”arbeiderparti-strategisk” med noen slags prioritering av Forsvaret i Nord-Norge! Dette blir klarere og klarere for meg for hvert år som går. Ja det bekymrer meg like mye at andre partier som f.eks. Høyre og Frp har heller ikke kommet med særlige store motforestillinger eller protester mot et Forsvar som bare bygges ned år for år. I alle fall har det gått nokså stille for seg – og ikke blitt slått særlig stort opp i media.
Nei etter å ha lest det meget gode innlegget til Tor Kildal, da må en bare slå fast at det er ikke mye igjen av det stolte norske Forsvaret! Det er derfor nesten komisk å registrere at regjeringen vil endre et nesten ikke-eksisterende Forsvar, ja t.o.m. flyvåpenet i Bodø som er 100 % intakt, men som OGSÅ skal bort! Hva er det egentlig som skjer i dette landet? Har Ap allerede GLEMT hvor sårbare man er når noe skjer i dette landet, og særlig når vi blir overrumplet?

For dagens Ap og de som sitter med makt og myndighet, og ikke minst et ansvar for dette landet, de mener kanskje at de ikke FINNES noen ”fiender”? Unntatt dem som er uenige i deres politikk? Det kan nok bli enda ei dyr lekse å lære for dem. Men det tragiske er at noen, de lærer aldri av historia!

Troverdig Forsvar 221211

Sendt 30.12.11 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Statsministerens kontor.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 459 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015