header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Man kan si mye om innvandringen til Norge, men vellykket, det har den ikke vært.  Vi har hatt en eksplosiv økning av diverse kriminalitet. Ja vi har til og med fått nye former for kriminalitet som vi tidligere har vært spart for. Fra å være et samfunn der man ikke trengte å låse døren før man gikk til sengs, så lever man i dag i et overvåkingssamfunn, et samfunn der mange knapt tør å ferdes ute alene om kvelden. Dette er ikke skremselspropaganda, men en realitet for mange mennesker over hele Norge.

Jeg har fulgt innvandringsdebatten fra slutten av 1980-tallet og det er utrolig at den pågår ennå. Det har vært 30 år med innvandring som ikke har ført til en eneste berikelse for det norske folk. Norge beveger seg bakover i tid. En kulturell tilbakegang som av alle ting er selvpåført. Vi er nå så «heldige» at vi har blitt beriket med tvangsekteskap, overfallsvoldtekter, halal-slakting og religiøs omskjæring av gutter og jenter. Guttene av alle ting på statens regning i religionsfrihetens navn. Staten er hjelpeløse tilskuere til sitt eget kaos. Den er som en lege som kun behandler symptomene, men som ikke vil fjerne sykdommen. Så hvorfor i alle dager pågår den ennå?

Norge er IKKE USA. Dette er ikke landet alle kan reise til for å gjøre seg feite! For det vi ser i dag er ikke først og fremst flyktninger fra krig, men fra fattigdom. Et land med i underkant av 5 millioner innbyggere kan ikke hjelpe hele verden. Dette kan det ikke herske uenighet om.  Skal vi ikke hjelpe folk i nød da? Jo da, men det på en måte som faktisk hjelper.  Vi kan til å begynne med slutte å bruke det norske Forsvar til å bombe uskyldige mennesker i deres eget land. Vi kan hjelpe mennesker i deres nærområder. Men ikke som i dag, da vi sender milliarder av kroner ut av landet til luftige prosjekt som man i beste fall får middelmådige resultater ut av.

I dag Støtter Jens Stoltenberg Afrika med penger til vaksinering av tusenvis av mennesker. De hadde kommet lengre om de hadde brukt pengene til et steriliseringsprogram. Ett barn per familie i bytte mot en viss sum penger hver måned og skoleplass til barnet.  Folk er mer opptatt av å pleie sin egen samvittighet, enn det de er av resultater. Dette preger også innvandringsdebatten. Er man mot innvandring så er man ignorant og lider av fremmedfrykt. Er man for innvandring da er man moderne og inkluderende. Ja rett og slett et mye bedre menneske enn en nasjonalist. Hadde det bare vært så enkelt…

Norsk innvandringspolitikk 080112

Sendt 9.1.12 til:
"Alle" norske aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2895 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015