header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

julFMI ønsker en riktig God Jul til sine medlemmer, sympatisører og lesere forøvrig!

Denne høsten og forvinteren har FMI fått mer oppmerksomhet enn på lenge. Spesielt siste uken da det ble kjent at FMIs nestformann og pressetalsmann Jan Høeg i sommer medvirket i en reklamefilm for TINE surmelk. Reklamefilmen ble trukket tilbake av TINE meierier. Dette pga Jans engasjement i FMI.

Reaksjonen til TINE er et klassisk eksempel på politisk trakassering.

Media var flere ganger i kontakt med Jan for kommentarer, og FMIs formann Bjørnar Røyset deltok i NRK P2 – Kulturnytt. Stig Roar Wangberg ble også kontaktet av Dagbladet i anledning sin ytring; «Tines politiske forfølgelse». Saken ble omtalt i de fleste avisene i landet.

Under er noen linker til saken om reklamefilmen.

Nederst i denne artikkelen publiserer vi «Lederen» og «Formannen har ordet» fra siste nummer av Norge Er Vårt – 2-2012.

NRK P2 – Kulturnytt
http://podkast.nrk.no/fil/kulturnytt/nrk_kulturnytt_2012-1218-0533_6349144885.mp3?stat=1&pks=73229  

Østlands-Posten
http://www.op.no/nyheter/article6401075.ece
http://www.op.no/nyheter/article6400904.ece

Begens Tidende
http://www.bt.no/incoming/Kjent-innvandringsmotstander-frontfigur-for-Tine-reklame-2814672.html

Nettavisen
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3533716.ece

Nationen
http://www.nationen.no/2012/12/17/norsk_mat/tine/jan_hoeg/kulturmelk/reklamefilm/7861010/

Aftenposten
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kjent-innvandringsmotstander-frontfigur-for-Tine-reklame-7072389.html

Dagbladet
http://www.dagbladet.no/2012/12/17/nyheter/innenriks/innvandring/24879766/
http://www.dagbladet.no/2012/12/18/kultur/musikk/seigmen/24887189/
http://www.dagbladet.no/2012/12/18/kultur/tv_og_medier/reklame/tine/24887986/

NRK
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.10845171


Leder i Norge Er Vårt nr. 2-12

Vi nekter å leve med terror

De seneste voldelige utskeielsene etter en islam-kritisk amatørfilm viser muslimenes sanne ansikt. De viser oss også hva vi har i vente, om vi ikke omgående kvitter oss med disse rabiate fanatikerne. Et samliv med muhammedanere er som å leve på en vulkan, som å sitte på en kruttønne mens en forstyrret person som ikke vil vente på paradiset fomler med fyrstikkene. Vår generasjon opplever det bebudede «Clash of Civilizations»  i drypp hver dag, med rasende folkemasser, selvmordsbombere, med drap på helsepersonell som vi i vår enfoldighet sender ut for å hjelpe disse menneskene, likvidasjon av forleggere, karikaturtegnere, redaktører, med skudd i ryggen på militært personell som vi i dobbelt enfold sender ut for å lære dem å føre krig. Hele den muslimske verden raser over sin elendighet, håpløshet. Alle fredagsbønner og påkallelser av Allahs allmakt til tross sitter de fast i sin egen dritt. De er så forsmedelig avhengige av oss vantro for å overleve. Fra Vesten får de sitt daglige brød, herfra rykker vi ut når flom eller jordskjelv, tørke og misvekst rammer, når de i innbyrdes sekterisk hat river hverandre i filler, når epidemier inntreffer. Hvorfor fortsetter vi med dette, år etter år, for mennesker som hater oss så inderlig?

Det hadde vært enkelt om muslimene var der de var, og vi her vi er. Problemet er deres nærvær i Norge, i Europa, hundretusener her, titalls millioner der. Angivelig kommer de som flyktninger, som arbeidssøkende – i klartekst for å få tilgang på goder deres egne hjemland ikke kan gi dem. De er for lengst blitt så tallrike at vi og våre myndigheter har mistet oversikten, for ikke å nevne kontrollen. De har infiltrert regjeringer og nasjonalforsamlinger, politi og forsvar, forvaltningen, skoleverket. Nå opplever vi at de stiller krav om underkastelse. Vi må ikke fornærme deres profet, ikke med ett ord kritisere hans utallige ugjerninger og forrykte religion. Et gjennom sekularisert samfunn, som for lengst har kastet av seg sitt eget prestestyre, skal gå på tå hev for ikke å provosere religiøs fanatisme.  Vi er lut lei av å krype og smiske for disse inntrengerne. Vi vil ikke ha «integrasjon», og minner om at islam betyr underkastelse. Jo flere vi slipper inn, jo nærmere kommer vi den dagen da Europas folk må velge mellom kapitulasjon eller krig.

USA, Frankrike og Tyskland har måttet stenge ambassader og konsulater etter denne siste voldsorgien. De bør ikke åpne dem igjen før der er innført styresett i muslimske land som kan beskytte utenlandske offisielle representanter, og de øvrige vestlige land bør vise solidaritet og gjøre det samme. Samtidig må all statsfinansiert økonomisk, materiell og medisinsk hjelp innstilles og alt personell hjemkalles – de som måtte ønske å fortsette bistanden får gjøre det for egen regning og risiko. Det er på høy tid å sette foten ned, og ikke lenger la seg herse med av muslimene.

Bjarne Dahl
Redaktør


Formannen har ordet i Norge Er Vårt nr. 2-12

FMIs landsmøte ble avviklet på Bergo Hotell, Beitostølen 1. september. Det var også i år bedre oppmøte enn på flere år, og det mest positive var antall unge nasjonalister fra henholdsvis Buskerud, Østfold, Oppland og Rogaland som hadde tatt turen til denne årlige samlingen. Utsendingen fra FMI Nordland var den mest langveisfarende gjesten, sammen med Poul Vinther Jensen fra Den Danske forening, som også i år hadde tatt turen til fjellheimen i Valdres og informerte om forholdene hjemme i Danmark.

Det ble i år vedtatt av landsmøtet at landsstyret supplerer seg selv. Dette for å hindre eventuelle fremtidige kuppforsøk. Det er på det rene at FMI har økende aktivitet, noe som heller ikke går upåaktet hen blant våre motstandere. Så det vil neppe forundre noen hvis infiltratører førsøker seg, som de gjorde på slutten av 1980-tallet da myndighetene infiltrerte Tom Krømke. FMI ble fra første stund sett på som en trussel mot den etablerte innvandringspolitikk, og myndighetene var den gang villige til å ta i bruk alle midler for å knekke FMI, og iscenesatte et komplott som mangler sidestykke i historisk sammenheng. Dette kan leses om i bøkene «Sannheten skal fram» og «Myrdalsakene».

Nye skribenter
FMI er blitt omtalt oftere i media siste året, og trenden ser ut til å fortsette ut over høsten etter flygeblad-aksjoner i Akershus og Rogaland. I den sammenheng vil jeg trekke frem kontaktmann i FMI Akershus, Jon Christian Gulbrandsen, Stig Roar Wangberg i Nord-Trøndelag og Bjørn Tore Pedersen i Rogaland som alle har forfattet tilsvar til media og vist at FMI har godt kvalifiserte arvtagere etter veteraner som bl.a. Norvald Aasen og Bjarne Dahl.

Økende aktivitet
Som nevnt er FMIs aktivitet økende, spesielt i fylkene Nord-Trøndelag, Møre & Romsdal, Rogaland, Buskerud, Akershus og Østfold. Uvanlige store mengder flygeblad er blitt distribuert hittil i år – spesielt i sommer og i høst. De nye klistremerkene og plakatene som ble trykket opp tidligere i år har vært en medvirkende årsak til at FMI er på fremmarsj. Flere nye aktivister har siste halvåret sluttet seg til organisasjonen og bidrar i kampen mot Jens Stoltenbergs destruktive og norskfiendtlige politikk.

For å fremme ytterligere aktivitet ble det også på landsmøtet fremmet forslag om og vedtatt differensiert medlemskap. Det vil si at de som ønsker å bidra FMIs arbeide utover ordinær kontingent og fronte og forsvare organisasjonen i alle sammenhenger, gjør dette ved et månedlig bidrag på minst kroner hundre, samt betaler for tilsendt opplysningsmateriell. Aktivister som bidrar på denne måten vil være med og danne det økonomiske grunnlaget for folkebevegelsen og er i tillegg et bevis på aktivistens engasjement og lojalitet.

Maten og servicen på Bergo er upåklagelig. Fellesmiddagen om kvelden er som tradisjonen tro høydepunktet, og ble avviklet i hyggelig atmosfære med innslag av frimodige og nasjonale ytringer.

Søndags formiddag, etter frokost og overlevering av diverse informasjonsmateriell til aktivistene, dro de fleste hver til sitt, forhåpentligvis en hyggeligere opplevelse rikere.

Bjørnar Røyset
Formann


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1208 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015