header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsUndertegnede trodde vi for lenge siden var ferdige med denne debatten om politi og rettsvesen skulle ha lov til å ikle seg hijab og andre merkelige klesdrakter. Men den gang ei. Nå viser det seg at det er satt ned et regjeringsoppnevnt utvalg, og med denne gatepresten Sturla Stålsett som formann. Og da kan man jo tenke seg til hva resultatet ville bli. Ikke før har vi endret Grunnloven, kirkeloven, avskaffa formålsparagrafen i barnehagene, fjernet kristendomsundervisninga i skolen og barnehager, innført partnerskapsloven, oppheva statskirkeordninga, samt snudd opp ned på det meste, så kommer sannelig nok et sjokk. For nå ville denne kommisjonen bestående av en rekke merkelige mennesker nok engang gå inn for å gjøre klart det meste. Slik at muslimene får det som de vil, og kommer til duk og dekket bord. Der planen trolig er å gjøre Norge om til en muslimsk republikk, styrt av sharialover.

Ja det er jo utrolig at de har brukt to år på å utrede noe slikt som dette, og som etter min mening er helt bort i hampen, og ikke minst en forbrytelse mot landet vårt. Har disse folka egentlig tenkt over hva de er med på? For det er nemlig straffbart å omgjøre norske lover til islamske lover! La det være klinkende klart! Denne gjengen som tar seg slike friheter, de er nå på en ganske så klar kollisjonskurs med den vanlige norske mann og kvinne. En større landsdekkende avis har i dag følgende spørsmål til sine lesere: Er det greit med religiøse hodeplagg i politiet, forsvaret, domstolene osv.? Her har 40150 personer avgitt sin stemme, og 91,5 % av disse svare et klart Nei! Bare 7 % svarte Ja. Dette sier alt! Og enhver kan gjøre opp sin egen konklusjon! (Per d.d sier meningsmålingen: Nei  87,18 %; Ja 8,57; Bare i spesielle anledninger 3,34 % og Vet ikke o,91 % – 51 702 stemmer avgitt. Nettredaksjonens anmerkn.)

Det som dette utvalget dessverre gikk inn for, men som heldigvis samtidig ble avvist kontant av kulturministeren, det viser bare hvor langt den klassiske ekstreme venstrepolitikken er kommet på sine ville veier, og der det er om å gjøre å bygge ned og ikke minst fjerne den eksisterende norske kulturen og våre lange tradisjoner. Bare for å gjøre andre mennesker som kommer hit til landet drassende på en helt annen religion og kultur, og som står oss helt fremmed – til lags. Alt dette strider imot en stor del av hva det norske folk ønsker! Men folkeviljen bryr man seg lite om i denne kommisjonen, dessverre.

Å bruke religiøse hodeplagg til politiuniformer eller der dommerne skal utstyre seg med disse merkelige plaggene, det blir helt feil. Det vil også se temmelig rart og latterlig ut når vi kanskje skulle se politiet eller dommere og andre offentlige tjenestemenn og kvinner inntullet i dette utstyret når de er på jobb. For hijab har ingenting å gjøre i et moderne, sekularisert samfunn! For en må vel i anstendighetens navn følge norske regler, og ikke innføre de fremmedes hodeplagg og andre påkledninger? Det er vel ingen som mener at vi her i Norge skal forandre landets uniformsreglement overfor politiet, bare for å tilpasse oss til andre religioner og kulturer? For det er nemlig DE som kommer HIT, og som heller burde respektere det landet de frivillig har slått seg ned i, og ikke omvendt! For passer det ikke slik vi har det i Norge, så går det daglig fly tilbake der disse menneskene hører hjemme.

Det skulle vært moro og fått vite hva dette makkverket som Sturla Stålsett la fram i dag har kostet skattebetalerne? Og er det virkelig kulturministeren som skal avgjøre hvordan en politiuniform skal se ut, eller om våre kristne kirker skal kunne brukes til bryllup og andre kirkelige handlinger? Jeg trodde samtidig i min naivitet at det var politidirektoratet som hadde det siste ord der, og hvor biskopene sitter med ansvaret for våre kirker og hva som skal foregå der?

Eller er det snart bare SV og de venstreradikale som skal få lov til å uttale seg her i landet?

Hijab 110113

Sendt 11.1.13 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2291 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015