header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Arbeidsledige

Stadig vanskeligere å få seg jobb i Norge. Foto fra: wikimedia commons.

Mandags kveld viste TV2-Nyhetskanalen en del intervjuer med noen av de 550 arbeidsløse som kanalen har registrert. At mange folk, og særlig de unge mister sine jobber, det er svært beklagelig. Og dette kan helt sikkert være en stor påkjenning for den enkelte og deres familie. Mange får søvnproblemer og angst og går inn i depresjon eller isolerer seg.

Vi fikk se folk som kanskje aldri vil komme tilbake i vanlig arbeid, men må ty til strøjobber og NAV sine krisepakker i årene framover. Men også det vil ta slutt en dag, og hva da?

Norge tilhører jo også de land i Vest-Europa som sliter med stor skjult arbeidsledighet, der dette kamufleres på alle måter og krumspring. Og der NAV ble opprettet som sufflør og aktør.  Dette ble gjort etter at også norsk næringsliv på samme måte, både i Europa og USA, der industri og produksjon flyttet ut. Og der selskapene søkte seg til steder med lavest mulig lønninger og minst mulig skatt. I tillegg ble Norge innlemmet i EØS/Schengen.  Hvor EUs hellige prinsipp om fri flyt av arbeidskraft skulle gjelde. Eller for å si det på en annen måte, disse menneskene innafor unionen, søkte seg til land med høye lønninger og bedre velferdsgoder. Problemet er bare at dette vil før eller siden kollapse.

En hører også stadig at en del politikere babler i vei om at flyktninger og asylsøkere som kommer hit til landet, og at de må lære seg norsk for at de skal snarest ut i arbeid. Dette er jo ren svada og bløff.  For når ikke engang nordmenn har mulighet på et arbeidsmarked som bare blir tøffere og tøffere, hvordan i all verden skal da analfabeter som ikke engang kjenner språket, komme i arbeid?

Og dette er ting som på litt lengre sikt vil komme til å gjøre vårt land langt fattigere. Bare vent til oljefondet begynner å tørke opp…

Saken er den at alarmklokkene burde ringt for lenge siden. Ikke minst på Stortinget der de sover tungt. Dessverre er vi i den ulykkelige situasjonen at vi har ikke noe politisk parti som målbærer nordmenns ve og vel. For hvem vil stoppe innvandringen av sosialklienter som aldri tar slutt?  Hvem jobber for å få oss UT av Schengen? Og ikke minst skrape denne forbannede EØS-avtalen?  Og det til tross for at folket TO GANGER har sagt NEI til EU!

Resultatet av EU, EØS og Schengen og de fire hoved søyler innafor Schengen , der vi er blitt nødt til å overføre store verdier til andre deler av et Europa som ligger med brukken rygg, den ser vi tydeligere og tydeligere.  Der vi dessverre må godta fri flyt av arbeidskraft, fri flyt av tjenester, fri flyt av kapital og fri flyt av varer. I tillegg kommer fri flyt av alle typer kriminalitet, og som bare eksploderer.

Nei, man behøver ikke være rakettforsker, stjernetyder eller professor i økonomi for å skjønne at dette eksperimentet vil komme til å ramme langt flere enn de som TV2 viste fram i går. Fortsatt vil arbeidsplasser forsvinne og selskaper flagges ut.  Der selskapene og arbeidsgivere søker seg dit profitten er størst. Mens enda flere arbeidsplasser i Norge vil forsvinne.

Og når hjelpa fra NAV blir mindre eller kanskje blir fraværende, da må nok de fleste ta saken i egne hender.  Men da gjelder det å ikke miste motet!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 22.11.16

Kommentarer   

+2 #4 Bengt Frode Hetland 07-12-2016 04:46
Jeg er helt enig i dette, men dette har Norske sjøfolk opplevd i mange år og ingen brydde seg.Vi må ha litt proteksjonisme gjennomført for å beholde Norske arbeidsplasser.
+3 #3 Olav Sæther 30-11-2016 15:52
En god beskrivelse av dagens tilstander i kongeriket.
Slik går det når de som liksom skal representere folket heller vil være en del av en verdenselite.
+4 #2 Goggen 28-11-2016 21:45
Hvis du er arbeidsledig men har råd til et frimerke kan du likevel være med å snu skuta. Skriv under og send inn for å opprette Norges nye selvstendighets parti. Det trenger 5000 underskrifter før januar. Vi må først ha en norsk brexit før vi kan gå videre, altså ut av EØS.

Sjekk:

facebook.com/.../...
+5 #1 Norvald Aasen 28-11-2016 17:21
På stortinget trengs ingen alarmklokke, det som skjer er en villet og planlagt politikk fra politikerflerta llet og som er understøttet av landssvikmedia. Om der fantes alarmklokker som kimet så ville de bli slått av.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015