header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

solbergJeg ble både kvalm og dårlig da jeg så Erna Solberg på hennes pressekonferanse. Der hun sto og la hele skylda for all elendighet i Aleppo på russerne. Og det samtidig som hun tok side og forsvarte disse såkalte ”opprørerne” – som faktisk ikke er annet enn islamske jihadister, med støtte fra President Obama Hussein. De som ikke engang lar sivilbefolkningen slippe ut av den gjennombomba byen. Og bruker den samme befolkningen som menneskelig skjold.

Tør jeg spørre hva Norge og Erna Solberg har med å blande seg inn i en borgerkrig som skjer i Syria? Der hun langt mindre burde velge side med disse som hun kaller for ”opprørere”!   Har vi ikke lært noen verdens ting av det som skjedde i Libya? Ja, da Norge var med på å styrte Gadaffi og hans regime.  Da norske fly bombet i vilden sky og laget til et helvete på jord.  Riktig nok var heller ikke Gadaffi ”mors beste barn” – men det som kom i ettertid, det var et fullstendig kaos og en ukontrollert flyktningstrøm over Middelhavet. Der mafia og kriminelle nå tjener seg styrtrike på denne trafikken som også Norge er deltaker i med skipet ”SIEM PILOT” – og som går i skytteltrafikk i dette farvannet.

Hva om Erna Solberg hadde begynt å lytte til det gryende opprøret som skjer her i Norge, der flere og flere nordmenn begynner å bli fed up av den ukontrollerte innvandringen som finner sted? Og som er i ferd med å ødelegge landet vårt?  Dette gryende opprøret kan snart vise seg å eksplodere midt i ansiktet på dagens arrogante politikere som nekter å lytte til folk flest!
For sannelig trengs det et opprør snart, dersom Norge skal overleve både som folk og land!

Tullprat fra Solberg 261216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 15.12.16

Kommentarer   

+7 #2 Goggen 26-12-2016 22:06
Jeg skulle ønske at folkemassene i Aleppo, som idag endelig kan feire Jul trygt etter flere år i jihadist-helvet e, fikk høre disse hatefulle utsagn og løgner som Frekke-Erna disker opp med.

Hun fortjener jammen meg en real omgang med bjerkeriset gjennom de krigsherjede gatene og ruinene til denne engang så flotte by som HUN personlig har vært med på å ødelegge.

- La Aleppo bli de hatefulle globalist-rotte nes Stalingrad :D !
+6 #1 Olav Sæther 26-12-2016 21:35
Det er da noen som gjennomskuer løgnere som Erna.
Selv synes jeg det er gledelig at jihadistene er ute av Aleppo.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 185 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015