header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Det har pågått en langsom invasjon av Norge og våre naboland i flere tiår nå. En invasjon det ikke er lov å forsvare seg mot. Inntrengerne har sagt at de vil erobre vårt land, og mye tyder på at det vil skje uten motstand, hvis ikke noe drastisk skjer snart.

Erna vil ikke stoppe inntrengerne og vil ha sharialover. Vil hun leve som ei burkakjerring?

På grunn av multikulturen er vi allerede fratatt en del rettigheter. For eksempel er det ikke lov å gå med kniv fordi noen pakistanske banditter bevæpnet seg med kniver og andre våpen for å drive med faenskap. Våpenloven er strammet inn slik at politiet kan gjøre akkurat hva de vil, helt vilkårlig, ingen rettssikkerhet.

Den politisk korrekte lyger-pressen durer i vei med sitt. I Dagbladet 27.12. i år står det i en artikkel skrevet av samfunnsøkonom og statsviter Helge Bergseth Bangsmoen. Og for noe møl, helt borti gampræva, ikke et eneste fornuftig ord. Kan sitere ei setning:
– Fra menneskehetens ståsted vil nasjonalisme bare ha en nytteverdi ved en internasjonalisme med gjensidig utvikling mot en verdensorden hvor menneskerettigheter og internasjonal rett ligger til grunn for verdenssamfunnets forståelse av den enkelte nasjonalstat og behandlingen av alle samfunnets individer. Sitat slutt. Her er det NVO for alle pengene.

Har Norge kapitulert? 311216

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 28.12.16

Kommentarer   

+7 #1 Norvald Aasen 01-01-2017 10:53
Olav Sæther skriver: Har Norge kapitulert? Svaret på det er Ja! og det med alle stridskrefter og kongehuset i spissen! Kan også minne om Johan Jørgen Holst som uttalte da han var "forsvarsminist er" "Nasjonalstaten har utspilt sin rolle", og den gamle Stoltenberg som for det meste går med nesen i de øvre luftlag, Nasjonalismen skal knekkes og bekjempes med alle midler. Slik taler en fremmed som ikke hører til her, ikke har noe fedreland å være glad i og som heller ikke ønsker at andre skal ha noe fedreland eller hjemsted, i alle fall ikke om de er hvite mennesker eller hører til i Norden.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 312 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015