header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Kong Harald VÅrets nyttårstale fra Kong Harald til det norske folk, den vil neppe å gå inn i historien som noe høydepunkt.  Talen var nokså vag og likevel så endelig mye bedre enn det jeg hadde fryktet. Tydelig at han valgte å være på den sikre siden, og ikke utfordre oss for mye. Der det tydelig gikk fram at slikt er viktigere enn å snakke om alt det skremmende dette landet står overfor. Tja, kanskje en intetsigende og ”ufarlig” tale som sikket ble godtatt og omfavnet av pk-eliten? Og det i et land hvor både kirka, militæret, heimevernet, politi og det meste bygges ned, eller forsvinner. Samtidig som splittelsen i folket går sin gang. Der fremmedgjøringen øker og hvor nasjonalfølelsen og landet forsvinner framfor våre øyner.

Det slo meg også dette, med alle disse ønskene som kongen fortalte oss om.  Mange ønsker som også egentlig kunne passet godt om landet hadde vært under okkupasjon. For nå må man jo være forsiktig for ikke å støte det nye ”herrefolket” med hva man sier. Og vi må heller ikke glemme at i den perioden som Kong Harald har vært vårt statsoverhode, da har flertallet på Stortinget sannelig sørget for å endre landets demografiske sammensetning til de grader.  Og sannsynligvis for all framtid. Noe som også speiler kongen forsiktighet med å snakke fra levra.

Men han skal ha så mange takk for sin oppriktige medfølelse omkring kvinners nokså dystre framtidsutsikter. Der hans ønske om at det skulle bli trygt for kvinner og unge jenter å bo i dette landet. Mens han ikke direkte spesifiserte problemene eller pekte på hva han hadde i sine tanker. Men DET – Herr Kong Harald – akkurat det problemet, det finnes det bare en eneste løsning på! Og det er såre enkelt. Der en straks kan gå til handling. Derimot er denne løsningen min så totalt i strid med den norske politiske korrektheten.   Og da blir dette bare som et slag i luften fra vår konge. Selv hvor velmenende det var.

Dessverre hører også kongen til den gjengen som later som om ingenting har skjedd i fedrelandet. Ja, det er virkelig skremmende hvordan media og folk fortier realitetene. Der det meste skal feies under teppet. Ikke minst burde kongen hatt mot til å snakke om det som skjer hos våre naboer over kjølen.  Som også vi, her i Norge, vil få føle de samme tilstandene om ikke så altfor mange år.

På den andre siden er det mulig at kongen forstår meget godt hvor landet ligger. Men grunnet sin posisjon, så kan han ikke tilby oss annet enn gode tanker og de beste ønsker om at dette eksperimentet skal få en ”happy ending” eller at ”berikelsen” skal få gå seg til mot alle odds.  Ja, det er trist at Kong Harald er så presset av disse liberalistene som han har rundt seg.  Derfor blir hans ordspråk ”Alt for Norge” til en tom floskel uten noen mening!

Og det er nokså tragisk å måtte registrere at kongen vår reflekterer bortimot ingenting av hva dette koret sang om, etter denne talen hans. Nemlig våre historiske røtter, ydmykheten, respekten og stoltheten som denne nasjonalsangen får fram. Der ”fedrene har kjempet og mødrene har gråte”! Og det i en tid der vi holder på å gi bort vårt land. Der vår judeo-kristne kulturarv og Herrens velsignelse over konge og fedreland holder på å forsvinne. Mens Kong Harald taler om vårt skattkammer og egen kulturarv.

Skulle så gjerne fått vite hva han mener om at denne arven kan styrkes og grunnfestes? Ja, slik at vi kan ”stå på trygg grunn i bevisstheten om vår egen arv” som han sa. Og i møte med den aggressive islam og ”multikulturen” som tres nedover våre hoder?

Og dette er altså ting vi bare må lære oss å leve med, sier politikerne våre. Det er bare helt utrolig. Og det mens kongen vår stakkars, han sitter mellom barken og veden.

Kongens tale 040117

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 4.1.17

Kommentarer   

+16 #2 Norvald Aasen 08-01-2017 08:57
Enig deltadagger, men enda verre blir det om nestemann kommer på tronen. Om han smisker litt for oss i sin "nyttårstale" så betyr han ingenting for meg lenger. Talen i Slottsparken fortalte han oss det han virkelig mente om oss nordmenn som folk, et hån og vrøvl, vi er visst afghanere, pakistanere, somaliere, syrere og alt annet han kan sope frem fra krokene. For meg er han ingen konge lenger til det var talen i Slottsparken klar nok, der han tik til tårene sammen med Mette Minus når innvandrere fortalte fra talerstolen at de var nordmenn.
+15 #1 deltadagger 07-01-2017 21:09
En mer ryggesløs konge enn den tusseladden vi har nå, har vi neppe hatt noen gang.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 322 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015