header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Feltimam i forsvaret 1Den nye feltimamen i forsvaret, Najeeb ur Rehman Naz. Imamen til høyre. Foto: Torbjørn Kjosvold/forsvaret.

Til min store forferdelse, skrekk og gru, så leste jeg her forleden at nå har det norske Forsvaret fått på plass en ekte arabisk imam blant de vernepliktige. Ja, de har t.o.m. ”dresset” opp denne fyren i majors uniform. Og det fulgte et kvalmende bilde med som bare er til å gråte over.  Der denne muslimen ønskes velkommen av Feltprest Alf Petter Hagesæter og som gratulerer denne majoren, Najeeb ur Rehman Naz med den nye stillingen.  Ja, det hele er så grotesk at man må klipe seg armen for å forsikre seg om man er våken eller om dette er vond drøm.

En har virkelig god grunn til å undre seg over om Forsvaret nå er blitt til et arnested for islamsk ideologi og politisk korrekthet? Og en bare må lure på hva som egentlig er i ferd med å skje innafor det norske Forsvaret?  For meg ser det ut som at kampen og forsvaret av landet vårt er blitt byttet ut med en livsfarlig ideologisk mentalitet av naive og uansvarlige ledere som er blitt hjernevasket av en intellektualitet som ikke kjenner sin egen grense. Der de spiller russisk rulett med landet vårt.

Ja, en blir både redd og forbannet og forstår jo fort  hvem det er som står bak det hele. Ikke minst om de har mistet den siste rest av nasjonal stolthet, klokskap fornuft og kristen tro? For når feltprester kjemper en endeløs kamp for å få imamer, humanetikere og andre Gudsfornektere inn i feltpresttjenesten, og der en muslim nå skal gjøre Forsvaret mer ”mangfoldig” – da ser jeg ikke noe håp for dette landet lenger.

Og når nå slike imamer er plass, og det med grad som major, da må en vel bare innrømme at nå er reven sluppet inn i hønsegården? Kanskje også hinduer, buddister, jøder, katolikker og andre fremmede også kan få sine religionsoffiserer på plass? Hvor patetiske, syk og underdanig skal vår politikk overfor fremmede inntrengere til landet bli?

Når jeg så dette bildet av denne feltpresten Hagesæther, og som står der i ei norsk offisersuniform og leser opp innsettelsesbrevet fra World Islamic Mission moskeen, der denne major Naz kommer fra, da kjenner jeg at tårene begynner å komme. For når denne brigaderen i tillegg understreker at dette er en historisk begivenhet for Forsvaret, og t.o.m. takker en rekke mennesker innafor det norske Forsvaret for sine bidrag for å få dette vanvittige sviket på plass, da er alt håp ute for vårt fedreland.

Forstår ikke disse naive og uansvarlige menneskene som står bak et slikt svik, at dette er nok en spiker i kista på den norske nasjonen? For ved å opprette en slik stilling, så betyr det at muslimer kommer enda nærmere nøkkelposisjoner i sin hellige krig for islamisering og ødeleggelse av alle våre vestlige verdier og vår kristne tro!

Kapitulasjon 140317

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 7.3.17

Kommentarer   

+6 #2 Olav Sæther 15-03-2017 08:49
5. kolonistene får fotfeste. Nå har kvinner verneplikt og da bor vel disse Allah-kvinnene gå med burka i forsvaret.
+8 #1 Bjørnar Røyset 14-03-2017 19:38
Et lite knippe med krav fra innvandrermiljø er, spesielt islamske:
fmi.no/.../...

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 134 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015