header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Apokalypse ItaliaDen bokstavelig talt svarte fremtiden til Italia. Screenshot: Youtube.

Når vi tenker på islam og rasefremmede sosialturister (systemmedia betegner de feilaktig nok som «flyktninger») er det ikke Italia vi først tenker på. Paven Franziskus har projisert seg selv til en naiv forfekter som ønsker en uinnskrenket tsunami av rasefremmede velkommen til vårt kontinent. Gjennom sin partiske rolle har han lagt politiske føringer for en objektiv og fornuftig diskusjon i Italia over den masseinvasjon fra Afrika og Midtøsten som nå finner sted.

Vatikanstaten, i hovedstaden Roma, hvor multikulti-forfekter og Pave Franziskus har sitt hovedsete, har ikke mottatt en eneste flyktning. Det er fakta at den katolske kirke representert ved paven er en torn i øyet for de som bekjenner seg til islam og har ambisjoner om et islamsk Europa. Pavens naive idé om nestekjærlighet med rasefremmede på vårt kontinent grenser til hykleri.

Utveksling og desimering av vårt eget folk
Beklageligvis har Italia en statsminister fra venstresiden som er uten geopolitisk innsikt og som lukker øynene for de store demografiske utfordringene Italia står overfor. De demografiske trendene er faktisk verre enn i Nord-Europa. Antall barn født av ekte italienere ligger på bare 0,9 %. De rasefremmedes prosentsats ligger på 2,0 %. Sågar betegner helseministeren denne demografiske trenden som en «Apokalypse!» Dette gjelder beklageligvis også andre europeiske lands folkeforrædere som forfekter en utveksling og desimering av sine egne folk på vårt kontinent. Disse styrende marionettene kaller seg sosialister, konservative, liberale og andre ikke relevante betegnelser. Innholdsforskjellene er meget marginale hva gjelder interessen og fremtiden til sitt eget folk og kontinent. Dette applauderes og støttes aktivt av psykopatene i den «Europeiske union» som unisont ønsker et multikulturelt kontinent.

En bedende muslim i sitt riktige element. I vårt Europa er han ikke velkommen!

Apokalypse Italia 1

Italia er ett av de landene som er målene for godt organiserte kriminelle strukturer som formidler rasefremmede sosialturister til vårt Europa. Godt hjulpet av systemindoktrinerte og naive NGOs som ofte er finansiert av, ja nettopp, superkapitalisten Gerge Soros og andre kapitalsterke krefter, som i all hovedsak sitter i USA, samt de nevnte psykopatene i deres, og ikke vår, «Europeiske union». En av årsakene til at Italia er så sterk rammet av sosialturister er at det italienske territorium strekker seg til Nord-Afrika. Der finner vi den lille øya Lampedusa som bare ligger 11 mil fra kysten til Tunisia og 30 mil fra Libya. Lampedusas 3 000 innbyggere og Italia ble direkte flommet over av 181 000 rasefremmede mennesker i 2016. Den store majoriteten var selvsagt illegale. Frem til oktober 2017 har over 112 000 rasefremmede ulovlig invadert Italia og millioner venter bare på en mulighet til å forlate det afrikanske kontinent i retning Europa.

Folkeforrædernes rettsbrudd overfor Dublin-avtalen
Noe av bakgrunnen til at Italia sender disse menneskene videre, på tross av Dublin-avtalen er bl.a. at de har en av Europas svakeste økonomier, masse-arbeidsledighet, korrupsjon og sliter med en bunnløs gjeld. Hvis den vedtatte Dublin-avtalen som folkeforræderne har ratifisert, men ikke overholder, skulle de nevnte 181 000 rasefremmede ha søkt om asyl i Italia, uten mulighet til en videre reise til andre europeiske land. En aktiv internering av disse rasefremmede frem til en naturlig repatriering er realistisk sett mulig, men av folkeforræderne er dette ikke ønsket. Hva de styrende i den «Europeiske union» praktiserer er et klart rettsbrudd og derved formelt kriminelt. Men her hever folkeforræderne seg over egne vedtatte lover og forordninger uten at de blir straffet! FMI ser med forundring at den brede folkelige motstanden som eksisterer i majoriteten av det norske folk, fortsatt holder seg i dekning i frykt for å bli feilaktig marginalisert og karakterisert som «rasist» eller «nazist» av systemmedia.

Vi i Folkebevegelsen mot innvandring, FMI, med flere andre partier og organisasjoner, har iallfall den stolthet og mot til å påpeke de gjeldende fakta.

Bli aktivt med i FMIs frihetskamp for Vårt Norge og Vårt Europa! Objektivt og gratis informasjon til fordeling i postkasser og ved spontanaksjoner finner du her.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 178 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015