header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Unormalt og absurdEndelig blir «viktige» ting for menneskeheten besluttet fra folkeforræderne, denne gang er det godkjenningen av et tredje kjønn. Dette betyr at mennesker offisielt kan velge om de skal være kvinne, mann eller «inter», «divers» eller en annen «positiv betegnelse av kjønn». Jeg konstaterer at et tredje kjønn ikke eksisterer biologisk sett og har dermed ikke rett på en statlig anerkjennelse. Det er så sykt at man knapt kan tro det, når vi alle vet at en gentest kan definere hvilket kjønn en nyfødt har, hvis det skulle finnes tvil. Denne folkefiendtlige beslutningen er nå rettslig bekreftet av folkeforræderne i Absurdistan, les videre og jeg avslører navnet på dette galehuset av et land.

Psykopatenes EU
Våre besteforeldre og foreldre hadde det relativt bra. Uansett hvordan de styrende hersket var man hjemme hos seg selv noenlunde sikker. Selv de verste diktatorene nøyde seg med å psykisk herske over sine slaver, les folket. Unntakene finnes selvsagt, eksempelvis det menneskeligfiendtlige eksperimentet med Sovjetunionen. De skulle arbeide, marsjere og ikke opponere. Hva man innerst inne tenkte og følte var utenfor rekkevidde til det hemmelige politiet. Faktisk veldig sammenlignbart med dagens politiske forhold i «Psykopatenes EU» og land som gjennom en EØS-avtale er bundet opp og støtter denne ekstreme galskapen. Hallo EØS-Norge, våkn opp!

Den nye totalitære idé
I det nye totalitære samfunn finnes det ingen intimitet mer. Ikke bare i Absurdistan, men i de fleste land som er medlemmer i et av verdenshistoriens verste diktaturer, «Psykopatenes Europeiske union!» Statsmakten sparker inn dørene til våre soverom og stjeler i overført betydning våre barn, mødre og fedre. Allerede i grunnskolen lærer våre barn at det er normalt med eksempelvis to «pappaer» som foreldre. At disse «pappaene» utnytter fattige kvinner i verdens fattigste land, f.eks. Bangladesh, som blir betalt med noen rupi for å bære frem barnet er akseptert. Vi etnopluralister, patrioter og nasjonalister respekterer absolutt ikke denne perverse umoralen og fastslår at dette er ren rasisme, uetisk og en utnyttelse av andre folk. Da kontrer marionettene som er «folkevalgte», støttet av løgnerne i systemmedia og de system-indoktrinerte blinde slavene som utgjør et folk, med at vi er rasister og ikke normale.

Sitt eget kjønn kan man endre med kjemikalier og fysiske inngrep, sågar med velsignelse og økonomisk hjelp fra idiotene som hersker og terroriserer våre hjemland. Den nye ABC begynner nå med A for Analsex og B for Bondage. Når de små barna kommer hjem fra skolen forbinder internett og manipulasjonsfabrikken fra USA, Facebook og andre sosiale medier de med realitetsfjerne realityshow og en virtuell virkelighet. Mor er uten energi og krefter etter en lang dag i en slavejobb for finanskapitalen, slik at renter og avdrag kan betales, helt til hun utmattet sovner i sofaen. Hennes gode ektemann benytter fjernkontrollen og veksler mellom den ene sendingen som harmløser homosexsualitet til et annet degenert underholdningsprogram fra Hollywood. Det er ikke noe under at skilsmisseraten stiger. Familien som ankepunkt er gjennom flere årtusen den mest stabile form for samhold og står nå under massiv kritikk fra folkeforræderne.

I morgen Sado-Maso?
Den nye system-propagandaen forkynner at menneskeheten ikke defineres i mann og kvinne, men at enkeltindividene stadig kan finne på nye sexuelle identiteter. I dag normal, i morgen homo, i overmorgen Sado-Maso og neste år en sau eller ponny bakfra. Dette Rocky Horror Show er for oss voksne vanskelig å forstå, men for våre barn og kommende generasjoner må det være traumatisk. Under denne indoktrineringen, selvsagt støttet av løgnerne i systemmedia, vokser en sexualdegenerert generasjon frem, som ikke er i stand til å leve i en naturlig familie bestående av mamma, pappa og barn. Et naturlig spørsmål er, hvem og hvordan skal de neste generasjonene befrukte hverandre og få disse sårbare barnesjelene til å fungere som normale mennesker slik vi kjenner det?

Unormalt og absurd 1Stormangrep på familien
Min prognose er at en naturlig reproduksjon av menneskeheten vil undervandres med en produksjon av «mennesker» i laboratorier. Forskerne kan produsere og homosexuelle og de nye «transmenneskene» vil kunne velge hvilken type «mennesker som barn» de ønsker. Vi er ofre og vitner til et gigantisk menneske-eksperiment og et bredt anlagt stormangrep på det naturlige biologiske grunnlaget vi utgjør som mennesker. Familie og heterosexualitet er antropologiske konstanter som skal ha og fortjener en fortsatt naturlig plass i den vestlige sivilisasjon. Derfor må vi aktivt kjempe for at naturlig forblir naturlig og at unaturlig er unaturlig.

Men la oss forbli positive, for utenfor Nord-Amerika og Vest-Europa rister man på hodet og har ingen forståelse for den sexuelle endring i vårt syke vestlige samfunn. Våre naboer i Frankrike gir oss et glimt av håp. I 2013 demonstrerte millioner av normale mennesker, dessverre ikke mot homosexualitet, men mot adopsjon av uskyldige barn til homosexuelle par. I et referendum fordret to av tre av alle stemmeberettigete i Kroatia at ekteskapet er «en livslang forbindelse mellom kvinne og mann» og at dette må beskyttes av den Kroatiske forfatningen. Det som virkelig gledet meg var parolen til de stolte serberne som ved sine protester fastslo: «Vi er ikke et parti, vi er en familie!» Dette gjelder ikke dagens syke politikk, det overlater vi enn så lenge folkeforræderne i våre okkuperte hjemland. Her gjelder det vårt privatliv, vår intimitet og integritet som mennesker. Vi har en plikt overfor den kommende generasjon med uskyldige barnesjeler. Hvis vi står sammen som folk for å stoppe og reverserer denne galskapen kan menneskeheten kanskje om hundre år konstatere at eksperimentet til folkeforræderne i våre hjemland historisk sett var et lavmål i den menneskelige utvikling.

Skal ikke vi Nordmenn endelig ta til motmæle mot denne degenereringen av vårt samfunn og aktivt kjempe for våre fedreland og vårt Europa før det er for sent? P.S. Absurdistan er Tyskland, men jeg betegner «Psykopatenes Europeiske Union» også som Absurdistan.

Morten Lorentzen
Moss, 1.12.2017

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 160 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015