header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Glade vavidd

Får ingen jobb fordi han er en ekte hvit engelskmann. Foto: screenshot Twitter.

England: «Vi ansetter bare immigranter»

I England har man kommet så langt i sitt eget selvhat at en etnisk hvit engelskmann som søkte på en stilling som lastebilsjåfør fikk følgende svar fra firmaet Blu Global:
«Hei Michael, hvis du er britisk kan vi ikke ansetter deg, da vi ikke ansetter engelskmenn.» Michael Fowler som har 13 års erfaring som lastebilsjåfør trodde ikke sine egne øyne og sier: «Jeg trodde jeg leste feil, men det hadde jeg ikke. Jeg var sjokkert.»

Vi i FMI er ikke sjokkert, da vi for lenge siden har konstatert at den hjemlige befolkningen blir utsatt for regelrett rasisme under parolen til multikulturellforkjemperne som ønsker et «fargerikt fellesskap».

Glade vavidd 1

I dag serverer vi grillet hund. Foto: SmileonBow/shutterstock).

Italia: Neger ville servere grillet hund

En ung representant for dyrebeskyttelsen i Kalibria varslet politiet da hun så at det i en flyktningleir ble grillet en hund for og av de ny-ankommende rasefremmede fra Afrika. Når politiet ankom i «velkomstsenteret» i byen Vibo Valentia erklærte den svarte nigerianske «grill-mesteren» at dette var helt normalt hvor han kommer fra. Den mellomstore hunden var allerede delt opp i passende stykker, ferdig forberedt for et «festmåltid» for sine venner i «flyktningleiren». Den 29 år gamle negeren ble forbannet da politiet avbrøt grillpartyet og mente at Italias lover som forbyr grilling og spising av katter og hunder er urettferdig.
«Straffen» som den rasefremmede sosialturisten fikk var en deportasjon til et tidligere hotell i Nicotera hvor det ikke er så mange hunder der. Politiet og dyrebeskyttelsen frykter flere kommende grillfester med hunder som hovedrett, dette i følge avisen Il Quotidiano del Sud.

Glade vavidd 2

Normalt i skolegården. Symbolfoto: Monkey Business Images/Shutterstock.

Sverige: «Du kan ikke snu ryggen til de»

Mikael er lærer i en No-Go-sone i Angered, Gøteborg og har mistet troen på skolen som en oppdragende institusjon:
«Fem år til og da er det langsomme forfallet komplett.»
I Angered, knappe to timer fra den norske grensen hersker mektige utenlandske mafiagrupper og denne kriminelle verden har erobret skolene.
«Politiet kommer sjelden og hvis de kommer blir de angrepet av opptil 40 elever som også ødelegger politibiler, da de vet at de ikke har noe å frykte fra samfunnet da svenske lover og regler ikke eksisterer her. Det er forferdelig og jeg vet ikke hvor mange gråtende kollegaer jeg har trøstet. Her hersker det totale kaos, til og med skolepsykologen har sykmeldt seg. Elevene slåss og skriker at de vil drepe meg. Sympatier for IS er helt normalt. Jentene har angst for å gå på toalettet da de kan bli voldtatt.»

Holmlia, Grønland, Tøyen, Grorud i Oslo er ikke mye bedre og folkeforræderne kaller dette et fargerikt fellesskap. FMI sier nei takk og forlanger stengte grenser og repatriering av dette p…..t!

Glade vavidd 3

Uskyldige barn blir indoktrinert med perversiteter.

Tyskland: Sex-brosjyrer til barnehagebarn

Det sosialistiske senatet bestående av kommunister, de grønne og søsterpartiet til Arbeiderpartiet, SPD i Berlin deler nå ut sex-brosjyrer hvor formålet er å sensibilisere barn for sexspill- og leker. Brosjyren inneholder historier om f.eks. «Murat (arabisk mannsnavn) leker prinsesse, Alex har to mødre og Sophie heter nå Ben.» Denne offisielle brosjyren skal indoktrinere små barn at unormale familie- og kjønnsroller er normalt. Nok et kvalmende eksempel presenterer vi fra denne perverse brosjyren hvor femårige Kim forteller følgende:
«Mitt navn er et jente-og guttenavn. Jeg vil gjerne ha en bart, pupper med melk, barn i magen, penis og vagina og en høy stemme.» Ja, dere leser riktig og dette blir velsignet av en av sosialdemokratiets representanter som er statssekretær for ungdom og familie. I forordet står følgende:
«Vi ønsker dere mye moro og fremgang med denne brosjyren!»

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 93 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015