header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Nytt sjokk for den nye adelen i EUKan vi endelig vente et styringsdyktig Italia som en motvekt til EU?

75 % av alle førstegangsvelgere i Italia stemte for La Lega, FDI eller 5 stjerne bevegelsen (M5S) og avviser de etablerte partiene.

Statistikk som det italienske valginstituttet SWG presenterer etter valget i Italia viser alle som er født etter 1999 valgte nasjonalistiske og populistiske partier, dette publiserte den italienske websiden Termometro Politico nå i helgen.

M5S har i sitt valgprogram programfestet en gjennomføring av en minsteinntekt for alle, uavhengig om man har arbeid eller ikke. Hvordan de vil finansiere dette sier de ikke, refererer her til en gedigen statsgjeld og en massearbeidsledighet bland unge på over 25 %. Som La Lega vil de aktivt bekjempe masseinnvasjonen av sosialturister og oppnådde 43 % av alle førstegangsvelgerne. Plass nummer 2 fikk La Lega med 19 % av alle førstegangsvelgere.

Venstrepartiet PD fikk gledelig nok bare 12 %, selv om ett av valgløftene deres var en «kulturbonus» for alle, hvis de ble valgt, med 5000 kroner. Som sosialister flest er de jo kjent for å love ting de ikke kan gjennomføre. Allerede før valget var prognosene entydige om at førstegangsvelgerne ville velge populistiske partier, men med en oppslutning på 75 % er dette et gedigent sjokk for de etablerte partiene og eurokratene i EU.

Den nasjonalistiske alliansen under Berlusconi og Salvine fikk totalt 37 % av alle stemmene og er dermed den sterkeste blokken. De manglet bare 3 % for å kunne danne en ren nasjonalistisk og populistisk regjering. Lederen av La Lega, Salvini, hadde utelukket et samarbeid med M5F, men sa nå på fredag at han forventer at sentrum-venstresiden vil støtte den nasjonalistiske alliansen og argumenterte med at «vårt program innehar konkrete og gjennomførbare forslag».

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 321 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015