header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

vandalerImportert kriminalitet i aksjon.

Vi har hørt mye i den siste tiden om hvordan situasjonen i Oslo nå omtrent er ute av kontroll. Ja, der en av disse kvinnelige politilederne sa på Dagsrevyen at de ikke lenger hadde styring på disse kriminelle ungdomsgjengene som terroriserer hele bydeler og nabolag, som kaster stein etter politiet og viser dem fingeren. I tillegg tør ikke natteravnene lenger patruljere disse områdene dersom ikke politiet kommer tydelig til syne. Og stadig skytes det med skarpe skudd hvor kulene hviner gjennom lufta. Sammenbruddet nærmer seg faretruende, der også skolene blir oppsøkt av kriminelle som verver smågutter på 12-14 år for å få dem med i disse gjengene. Der narkotika selges for millioner av kroner daglig. Der disse unge ikke kan straffes og settes bak lås og slå.

Dette skjer samtidig som denne Raymond Johansen som er byrådsleder i hovedstaden står på TV og lyver om at Oslo er en veldig trygg by. Mens den nye justisminister Tor Mikkel Wara forteller oss at nå skal han gjøre noe som ingen tidligere har gjort tidligere, for å få lov og orden på plass igjen i kongeriket. Ja ja, det er lov å drømme både for den ene og den andre. Men nå begynner tålmodigheten å bli ganske tynnslitt der det ikke lenger holder med å være tøff i kjeften.

Hvem husker vel ikke den gang på 1980-tallet da vi hadde en «Jern-Willy» – Willy Haugli fra Tromsø som politimester i Oslo? Men han tåltes ikke, fordi han var både villig og ivrig i tjenesten. Der var det ikke noe snikk-snakk om å inngå kompromisser med kriminelle. Og heller ikke sendte han noen invitasjon om et ørlite avhør/koseprat med kriminelle, uansett alder – dersom det var alvorlig kriminalitet som var på gang. Han hentet inn de kriminelle, ja han brukte både hester og han brukte sterke og kraftige politifolk for å sette seg og etaten i respekt. Og han gikk heller ikke av veien for å hive tunge kriminelle på glattcella og denge dem opp. Slik at de bare satt og siklet under avhør. Den gang var Oslo en av verdens tryggeste hovedsteder, mens i dag er den blitt en av de farligste, i hvert fall i Europa!

Ja tidene har forandret seg, det skal være visst. De naive venstrevridde, de klarte selvfølgelig å fjerne hedersmannen og den beste politisjefen Oslo noen gang har hatt. Og hva fikk Oslo i stedet? Jo de har fått politifolk som ligner mer på sosionomer og speidergutter. Der frustrasjonen blant den eldre garde innenfor politiet føler en ekte frustrasjon og forbannelse over å bli styrt av slike ledere som er blitt politisk korrekte. Der kriminalitetsbekjempelsen som har foregått i mer enn flere tiår, ikke lenger kan fortsette, der akademikere og julenisser har overtatt styringen. For de ønsker i motsetning til å vise tøffhet og knyttneven og litt av Haugli sin ånd, så foretrekker denne ledelsen å møte de kriminelle med silkehansker, dulling, koseprat og vennskap.

Dessverre har også venstresiden klart å infiltrere politietaten slik de har klart å snu opp ned på omtrent hver eneste viktig etat i hele landet. Der sitter nå disse kriminologene eller hva de nå kaller seg, med sine forskrudde omvendte, bakvendte og utbrukte teorier om hvordan kriminalitet skal bekjempes. Og hva slags politifolk får man da uteksaminert fra Politihøyskolen når de blir opplært og karakterbedømt på teorier som venstresidens kriminologer har foret dem med? Da må det jo gå galt, der de kriminelle nå kan både peke nese, vise fingeren og kaste stein etter politifolk som egentlig aldri har fått lære faget. Og om hvordan de skal gå i rette med disse kriminelle forbryterne som den norske stat begynte å importere for femti år siden!

For hele dette akademia er gjennomsyret av folk som er opplært til å se på disse kriminelle som noen vi skal synes synd på. Venstresiden har aldri tenkt på det norske folk sin trygghet. Nei, de mener vi bare har godt av å få disse tilstandene i landet. For det er de samme folka som lager skolebøkene til politihøyskolen, de bestemmer pensum og eksamensoppgaver som selvfølgelig går ut på at man må ikke krumme håret på utenlandske kriminelle. Kjeltringer og banditter som skal vernes og hegnes om. Snakk om å sette bukken til havresekken? Og slik er det blitt over hele linja, der alt går fra vondt til verre. Der hele det norske samfunnet forvitres år for år, går i oppløsning – og der alt av lov og rett er i fritt fall.

Enda her vi ikke fått disse skremmende tilstander nordover, men det er nok bare et tidsspørsmål før vi ser de samme tendenser også her oppe. Ja hvor man ser et samfunn som til stadighet forandrer seg til det verre med voldtekter og tyverier. Og der også denne landsdelen blir pådyttet utenlandske sosialklienter og velferdstiggere. Der det hele er i regi av EUs tyranniseringspolitikk som nå klart viser seg i Oslo og andre større byer.

Norge skal dessverre destabiliseres og omgjøres til et land for fremmede folkegrupper som kommer til å rive landet vårt i filler. Og der det sakte men sikkert vil spre seg fra sør til nord. Der vi nordmenn skal pines og plages, slik at vi frivillig pakker kofferten og forlater fedrelandet!

For nå er det snart for seint å stoppe galskapen. Vi skulle gjort som Ungarn gjorde. Og det for 50 år siden! Vi burde lært av andre land sine feil, bl.a. Libanon som også skulle være snill og ta imot fremmede. Hva fikk de som takk? Jo krig og blod og atter krig. Det er på tide å bruke vett og forstand mens de enda er vi sjøl som sitter med makta. Men den tiden den renner nå ut fortere og fortere. Snart er Oslo bebodd av 50 % mennesker med utenlands opprinnelse, der Muhammed er det navnet som er i sterkest vekst. Behøver jeg å si noe mer? Det skulle vel være nok til at det går kaldt nedover ryggen på noen og enhver?

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 6.5.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 101 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015