header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsJeg har vært borte fra landet ei stund, og ikke fått med meg alt som har skjedd i den tida. Men når jeg nå leser igjennom diverse aviser, så ser jeg at denne regjeringen er ute på ville veier. For den 1. februar, la nemlig denne rødgrønne regjeringen ut, etter min menig, et makabert høringsnotat, der de går inn for å endre Grunnloven på dets helt vesentlige prinsipper. Ja som vil medføre, dersom dette forslaget går igjennom i Stortinget, at kongeriket Norge, slik Eidsvollsmennene utformet det, dermed vil opphøre!

Ja dette makkverket er trolig en konsekvens av det såkalte kirkeforliket, dersom jeg har forstått det rett. Der endringene i Grunnlovens bestemmelser om statskirkeordningen i stortingsperioden 2009-2013, vil føre til en dramatisk endring for landets befolkning. Og det er god grunn til å undre seg over hvorfor det haster slik, og hvorfor dette har gått så stille for seg. Sover våre biskoper også? For de er jo fraværende som alltid! Det er jo de som skal rykke ut når ”huset brenner” – der vår egen tro skal ut, mens islam er på full fart inn. Ja vi fikk en liten oppvisning i dag da Mulla Krekar blei pågrepet, og klarte å rope ut sin hyllest til islam framfor politiet, og som dessverre er kommet for å bli. Med våre egne myndigheters velsignelse!

Om to år skal vi feire tohundreårs jubileum for Norges Grunnlov, og som var fastsatt på Eidsvoll i 1814. Den gang fastsatte disse ansvarlige menn at Norge skulle være et selvstendig, fritt og udelelige land, og hvor den evangeliske lutherske tro skulle være bærebjelken. Men nå begynner det å se ganske mørkt ut både for landet og Grunnloven, og den tro vi fikk inn med morsmelka. Det ser ut som noen mener at det meste er utgått på dato, og da er vi sannelig ute på tynn is alle sammen! Dessverre har også denne regjeringen bestemt at de vil føre sin plan om det ”flerkulturelle” eksperiment og det ”fargerike fellesskap” videre, til punkt og prikke, og uten folkets godkjennelse Så da må en nok dessverre også ta med på kjøpet de alvorlige konsekvenser som vi i dag ser, og som så smått begynner å tårne seg opp.

Dessverre kommer denne regjeringen i dette høringsforslaget sitt med nokså uklare og halvråtne erstatninger, der disse forslag er dramatisk. Ja der de sidestiller islam og andre religioner, og der disse fremmede religioner også skal kunne motta betydelige pengebeløp.  Der de skal stilles på like fot med kristne når en skal ta hensyn til økonomiske tildelinger. I praksis vil det bety at den norske stat vil finansiere og vedlikeholde moskeene i landet. Dette er DRAMATISKE og meget FARLIGE endringer for Norge! Dessverre forstår de fleste svært lite av disse alvorlige omveltningene for vårt land og vårt folk.

Trolig ønsker våre rødgrønne politikere å gjøre disse farlige grep for å rive bort ethvert grunnlag for statskirkeordningen.  For å tilfredsstille de som ikke vil oss særlig godt! Samtidig som de ønsker å stadfeste denne uansvarlige og meget bekymringsfulle sekulariseringen som har skjedd MOT folkets vilje. Ja, hvor i neste omgang hele den norske stat skal oppløses og ofres. Og ikke minst legges i grav! Dette er bare enda et bevis på at den sittende regjeringens manglende respekt for vår Grunnlovs fedre, og ikke minst de som har bygd opp dette landet!

Svik mot Grunnloven 310312

Sendt 8.4.12 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Statsministerens kontor. Norske patrioter/nasjonalister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 38 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015