header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

faar ikke si det i europa

Ungarns ministerpresident Orbán og sin Slovenske kollega Pellegrini. Foto: MTI – Zsolt Szigetváry.

«George Soros ønsker politisk innflydelse og er Oligark nr. 1 i verden. Han finansierer forskjellige NGOs og de påstår at de er aktivister og sivile grupper. Med skjulte mafia-lignende nettverks-metoder bestikker de politikere.»

Ungarns ministerpresident Viktor Orbán traff siste uke sin kollega fra Slovenia, Pellegrini i Ungarn og uttalte: «Dette får man ikke si i Europa, men migrasjonen vi opplever er en organisert invasjon.»

Foranledningen for møtet var de stadig stigende tallene av illegale grensepasseringer og han rettet kraftig kritikk mot internasjonal systemmedia og bekreftet at 95 % av de som oppholder seg i grenseregionen er «menn som kunne avtjent førstegangstjenesten». Orbán viste til at det bare dette året har over 5000 kulturfremmede forsøkt å trenge inn i Ungarn og de fleste er godt organisert. For tiden befinner det seg ca. 100.000 ikke-velkomne som er på på vei til Europa over Balkan-ruten. Hvis Ungarn ikke effektivt hadde bevoktet sine grenser, ville disse nå være på vei til Nord- og mellom-Europa.

Pellegrini bekreftet at Slovenia ville hatt store problemer hvis ikke Ungarn så effektivt forsvarer Europas yttergrenser. Han takket regjeringen i Ungarn og sa at Slovenia var villig til å hjelpe de med å beskytte grensen.

Kriminelle NGOs
De reisevillige sosialturistene blir støttet av forskjellige NGOs og opererer på samme måte som profesjonelle menneskesmuglere. De har logistiske ressurser og ikke minst har de finansielle ressurser. Konkret nevnte Orbán at Soros sitt nettverk er de som står bak mennesketransportene på Balkan: «George Soros ønsker politisk innflydelse og er Oligark nr. 1 i verden. Han finansierer forskjellige NGOs og de påstår at de er aktivister og sivile grupper. Med skjulte mafia-lignende nettverks-metoder bestikker de politikere.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ungarn beklager at Brussel ikke vil bidra med en Euro for å finansiere og sikre Europas yttergrenser. Dette fordi Ungarn står på den «falske listen» til eurokraten, dette i følge Magazin, Ungarn.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 142 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015