header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

kypros 2

Her finnes den ingen overvåket grense, Europa innvaderes! Foto: FMI.

«Tyrkia sender velferdmigranter til Kypros for å bli bli kvitt de, samt at det er en strategi for å islamisere øya.» Fra den folkerettsstridige tyrkisk-okkuperte (1974) nordlige delen vandrer muslimske illegale over den FN bevoktede «Green Line» for å kunne reise videre til Europa.

Stadig flere båter med sosialturister, hovedsaklig muslimer fra Syria, Georgia, Syd-Øst-Asia og Vest-Afrika forlater Tyrkia i retning Nord-Kypros. Deretter krysser de ulovlig en 15 kilometer ubevoktet puffersone, grensen til den greske delen og derved EU. Tallet på velferdsmigranter er de siste månedene steget og bare i 2019 ble det stilt over 12.000 asylsøknader. I følge asylavdelingen i kypriotiske innenriksministeriumet er over 16.500 asylsøknader ubehandlet. Ikke et eneste land i EU har mottatt så mange «flyktninger» målt ut i fra innbyggertallet viser også tall fra 2018.

I mottaksleirene sitter sosialturistene fast da en videre-reise ikke er uten komplikasjoner. Dette overrasker i størst grad de brun-svarte fra Afrika: «De tror at når de nå er ankommet Europa, kan de enkelt reise videre til Mellom- og Nord-Europa. Dette er hva menneskesmuglerne har fortalt de»: NGO, "Cyprus Refugee Council."

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den konservative politikeren Demetris Demetriou sier rett ut at «Tyrkia sender velferdsmigranter til Kypros for å bli bli kvitt de, samt at det er en strategi for å islamisere øya». Også den tidligere innenriksministeren Petridis har uttalt at «Majoriteten er ikke flyktninger, dette er næringslivsreisende som utnytter det svake Europa.»

Strategien til regimet i Tyrkia støtter menneskesmuglere, men planen er nå avslørt fordi asylsøkende syrere ikke har ID-papirer, bortsett fra et visum for Tyrkia. Dette trenger de for å kunne reise bekvemt over til Nord-Kypros.

Kypros har bedt EU om hjelp, og den består av 2 millioner Euro og noen eurokrater fra Brussel. Man kan nå forvente at båt-taxiene til forskjellige kriminelle NGOs intensiverer sitt arbeid med menneskesmugling og islamiseringen av den tredje største Middelhavs-øya fortsetter.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 370 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015