header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

insekter muslimer

Insekter inneholder allergifremkallende strukturer som kan utløse allergier og anafylaktisk sjokk. Ved avl av insekter kan sopp og andre patogener spre seg. Bakterier, virus, parasitter, larver og insekter lever ofte av søppel og matrester. Patogener som er der kan da komme inn i næringskjeden og ende opp i menneskekroppen.

EU har ikke lagt fram dokumentert forskning på disse farene. Mens eurokratene i Brussel har tillatt insekter som mat siden 2021, forbyr Qatar slike ekle og usunne «mat-tillegg». Insektkomponenter oppfyller ikke «halal»-kravene til muslimene, sier Qatars helsedepartement.

Forskriftene fra Gulf Cooperation Council, som Qatar er medlem av, samt «den religiøse oppfatningen til kompetente myndigheter» forbyr inntak av insekter eller stoffer som stammer fra dem, sier departementet.

For å «redde verden» har EU-kommisjonen nylig godkjent andre «appetittlige» postmoderne matsubstrater som vitamin D2-sopp-pulver og fermentert erte- og risprotein – en slags råtten masse som brytes ned av bakterier for matproduksjon i tillegg til hussiriss, kornmuggbillen. Kornmuggbillen kan tilsettes i kornprodukter som brød, rundstykker, pizzadeig, tørkede eller fylte pastaprodukter, supper, snacks (unntatt potetgull). Den kan også behandles i frossen, pasta-lignende og tørket form.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Andre insektkomponenter har allerede vært tillatt i Europa siden 2021, men grunnet systemmedia sin motvilje til å arbeide med opplysningsarbeid for befolkningen har kun et mindretall av borgerne i Europa vært bevisst på dette faktum.

FMI publiserte en veldokumentert artikkel om de nye «matforskriftene» fra despotene i Brussel i denne artikkelen: https://fmi.no/2643-ny-sinnsyk-eu-forordning-og-hvordan-russland-reagerer-pa-at-insekter-er-tillatt-som-mattilskudd-i-europa-150223.html

Studier viser også et høyt, helsefarlig potensiale som kommer fra konsum av insekter. Forurensende stoffer som kadmium kan samle seg i insektfettet, noe som kan føre til nyre- eller beinskader for mennesker. Insekter inneholder allergifremkallende strukturer som kan utløse allergier opp til anafylaktisk sjokk. Ved avl av insekter kan sopp og andre patogener spre seg. Bakterier, virus, parasitter, larver og insekter lever ofte av søppel og matrester. Patogener som er der kan da komme inn i næringskjeden og ende opp i menneskekroppen.

EU har ikke fremlagt dokumentert forskning på disse farene.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Kontonr.: 0530.40.68169.

Dyrevelferdsorganisasjonen Peta nevner et annet aspekt av hvorfor du ikke bør spise insekter eller blande dem inn i maten når de er strimlet og malt: «Insekter føler smerte og følelser som frykt eller glede».

Dette betyr nok ikke noe for muslimene som praktiserer Halal-slakting
De islamske monarkene i Qatar bryr seg mindre om helseaspektene eller til og med smerteoppfatningen til sine dyrematleverandører. De islamske matforskriftene tillater at levende varmblodige dyr får skåret halsen over, forbundet med ufattelig smerte, for å kunne konsumere halal kjøtt. På spørsmål om muslimer har lov til å spise insekter eller ikke, har qatariske muslimer slått fast at dette ikke samsvarer med Allahs halal-galskap.

Nettredaksjonen


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 215 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015