header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Familiegjenforening SyriaKrigen i Syria mot terrorbanden IS og andre islamfanatikere finner i disse dagene faktisk endelig sin ende.
IS har nå bare kontroll over noen små landsbyer og to forsteder i Damaskus. Disse vil snart være befridd, dette da både Russlands President, Putin og President Trump har erklært at de vil utrydde IS i Syria. President Assad som tidligere var og fortsatt er en garanti for en fredelig eksistens for alle folkegrupper hadde allerede i mai d.å. oppfordret alle «flyktninger» om å komme tilbake og for å hjelpe til med å bygge opp og utvikle sitt eget hjemland. Han tilbød sågar alle kjempende fra motparten i borgerkrigen et amnesti! I slutten av juni hadde over en halv million syrere fulgt denne humane invitasjonen og var kommet tilbake til sitt eget hjemland. Se link for en objektiv feriereportasje fra Syria.

Islamske fundamentalister eller hyklerske sosialturister
De syrerne som fortsatt vil bli i Norge og Europa forøvrig er enten en motstander av Assad og kan følgelig defineres som en islamsk fundamentalist. Dette betyr en reell fare for en videre eskalasjon av terrorhandlinger utført av islamske terrorister, samt en islamsk undervandring av våre samfunn i Europa. Alternativt er de syrerne som ikke vil reise hjem til sitt eget hjemland hyklerske sosialturister, uten stolthet, som foretrekker den sosiale hengematten de blir tilbudt av de naive forfektere for et multikulturelt samfunn, representert gjennom de styrende folkeforræderne. Dette kan vi som stolte, norske nordmenn og nasjon ikke godta. Nå må alle syrere, også de som lyver og hevder at de er syrere, konsekvent utvises og sendes hjem. En naturlig stolthet for å være med å bygge opp sitt eget hjemland, etter den grusomme islamske terroren, ser jeg på som en naturlig menneskelig plikt.

Repatriering nå
Utrolig nok ønsker realitetsfjerne partier og forskjellige NGOs i Norge ytterligere sosialturister fra Syria velkommen, samt at de med sine skylapper fortsatt kjemper for en familiegjenforening her i Vårt Norge. Disse forstyrrede, styrte og indoktrinerte representantene må nå endelig ta til normal sunn fornuft og objektivt informere seg om de faktiske politiske forhold i Syria.

Vi nordmenn har nå en plikt, på alle nivåer, for å legge press på folkeforræderne slik at en aktiv familiegjenforening finner sted i Syria.

En aktiv repatriering av alle syrere må nå konsekvent gjennomføres!

Morten Lorentzen
Moss, 22.11.2017

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 126 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015