header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sinnsykt

Hvem tror du er med på å finansiere dette, om ikke du som norsk EØS-systemslave?

Fire tunisiere hadde tatt seg ulovlig inn i italiensk farvann ved hjelp av menneskesmuglere. Kystvakten reddet alle fire og tok dem med til Lampedusa, hvor de ikke fikk innvilget asyl.

Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) har dømt Italia til bøter. Tunisierne har tidligere klaget på forholdene på øya Lampedusa. EMD slo fast at Italia må kompensere dem. Nå må Italia betale alle 130.000 kroner fordi de ikke ble behandlet ordentlig, dette ifølge Den europeiske menneskerettighetsdomstolen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Den europeiske menneskerettighetsdomstolen, med base i Strasbourg i Frankrike, er en del av Europarådet.

Saksøkerne forlot Tunisia i 2017 ved hjelp av smuglere. I Middelhavet var de i nød. Den italienske kystvakten plukket opp de fire sosialturistene og tok dem med til Lampedusa, hvorfra de ble sendt tilbake til Tunisia. Dette er altså ikke anerkjente flyktninger som har fått asyl, men fire rasefremmede som ønsket å komme seg ulovlig til Europa og leve som visa-turister.

Vi henviser til denne artikkelen om hvordan Tunisiske myndighter behandler ulovlige grenseoverskridelser:
https://fmi.no/2656-det-er-noen-som-har-forstatt-det-tunisias-president-migrasjon-er-et-komplott-for-a-endre-demografien-var-alle-som-skjuler-de-illegalt-innreiste-eller-ansetter-illegale-vil-bli-arrestert-080323.html

Strasbourg: Forholdene på Lampedusa utilstrekkelige
Ifølge dommeren i Strasbourg var forholdene på Lampedusa fortsatt utilstrekkelige. Folket ble effektivt fengslet, uten offisielle ordrer eller tidsbegrensninger. I tillegg var deres individuelle situasjon ikke avklart før innreiseforbud ble nedlagt. Faktisk var det ensbetydende med en forbudt kollektiv utvisning.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Retten slo derfor fast at Italia hadde brutt blant annet forbudet mot umenneskelig eller nedverdigende behandling. Staten må betale hver av de fire saksøkerne 130.000 kroner.
Hvem tror du er med på å finansiere dette, om ikke du som norsk EØS-systemslave?

Fortsatt noen som tror at Europas nasjonalstater er suverene og ikke er en EU-region som igjen er styrt av den beryktede 1 % adelen?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 80 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015